icon

Čo na boľavé hrdlo 18 mesačného dieťaťa?

wera_ga
27. aug 2014

Maminky, mám 18 mes dieťa a pravdepodobne ho bolí hrdielko lebo mi nechce papať, piť a stále plače.. Viete mi prosím poradiť, čo mu na to môžem dať takto na noc? Ďakujem

cakemama
27. aug 2014

mozu ho boliet aj uska, ja by som isla k lekarke.

bonaqa2013
27. aug 2014

Kloktať ešte asi nebude vedieť, ale možeš mu streknúť Tantum Verde -ak máš. A odmeraj teplotu. Ja keď som si nevedela rady, tak som zavolala na detskú pohotovosť a povedala som problém. Vždy sú tam ochotní poradiť. Aj to je riešenie.

janaspa
27. aug 2014

striekat urcite nic.existuju homeopatika homeogene 9 su to tabletky, dietatku ich rozpust do cajika,nam pomohlo. skontroluj uska, pozri hrdielko, ale mozu to byt aj zubky.

mirkami7
27. aug 2014

ja by som mu dala na noc Nurofen sirup od bolesti a ráno utekala k doktorke

map0007
27. aug 2014

Ahojky do mliečka-sunara rozpustiť troška masielka,to je dobre na hrdieko.Masielko premasti hrdielko.Ale može to byť aj od zubkov.Moja tiež mala obdobie že nechcela papať piť a bolá nervózna koli zubkom.Do ušiek dávam kvapky burov.

milota164
27. aug 2014

dolezite je ci nema teplotu.Ale ak stale place a vobec nechce pit asi by som lekarke aspon zavolala.

danielita18
27. aug 2014

ahoj skús kamilkový odvar, davj po troske aspon 2 dni môže ho trošku prehnat s kamiliek alebo aj viac kakat ale na m kamilky zaberajú na hrdlo a aj ked mi mandle vyberali tak som si potom stale musela kloktat kamilkami az sa mi sprotivili ale malému ich davam môj má 16 mesiacov a nikdy mu neublížili len pomohli

alobalka
27. aug 2014

Zmerať teplotu. Môže to byť všeličo. Napríklad aj afty, uši, angína, zuby, bruško... Skúsiť tekutiny aspoň striekačkou a ráno k Dr...