Čo na boľavé hrdlo 18 mesačného dieťaťa?
Maminky, mám 18 mes dieťa a pravdepodobne ho bolí hrdielko lebo mi nechce papať, piť a stále plače.. Viete mi prosím poradiť, čo mu na to môžem dať takto na noc? Ďakujem
Kloktať ešte asi nebude vedieť, ale možeš mu streknúť Tantum Verde -ak máš. A odmeraj teplotu. Ja keď som si nevedela rady, tak som zavolala na detskú pohotovosť a povedala som problém. Vždy sú tam ochotní poradiť. Aj to je riešenie.
striekat urcite nic.existuju homeopatika homeogene 9 su to tabletky, dietatku ich rozpust do cajika,nam pomohlo. skontroluj uska, pozri hrdielko, ale mozu to byt aj zubky.
ja by som mu dala na noc Nurofen sirup od bolesti a ráno utekala k doktorke
Ahojky do mliečka-sunara rozpustiť troška masielka,to je dobre na hrdieko.Masielko premasti hrdielko.Ale može to byť aj od zubkov.Moja tiež mala obdobie že nechcela papať piť a bolá nervózna koli zubkom.Do ušiek dávam kvapky burov.
dolezite je ci nema teplotu.Ale ak stale place a vobec nechce pit asi by som lekarke aspon zavolala.
ahoj skús kamilkový odvar, davj po troske aspon 2 dni môže ho trošku prehnat s kamiliek alebo aj viac kakat ale na m kamilky zaberajú na hrdlo a aj ked mi mandle vyberali tak som si potom stale musela kloktat kamilkami az sa mi sprotivili ale malému ich davam môj má 16 mesiacov a nikdy mu neublížili len pomohli
Zmerať teplotu. Môže to byť všeličo. Napríklad aj afty, uši, angína, zuby, bruško... Skúsiť tekutiny aspoň striekačkou a ráno k Dr...

mozu ho boliet aj uska, ja by som isla k lekarke.