icon

Čo na zahlienené priedušky bez kašľa u štvormesačného, keď ani antibiotiká nezaberajú?

anickasedlakova
22. mar 2020
lenuliatko84
22. mar 2020

U nas zabera toto.deti 3 hodiny denne,dospely celu noc.

uhnakova
22. mar 2020

Antihistaminika si skusala? Moze to byt alergia. Alergiu spusta aj stres, moze sa rozbehnut v dospelom veku.

lenka2710
22. mar 2020

@anickasedlakova malá to mala keď mala asi cca rok a pol, zápal priedusiek ale bez kašľa, skôr len tak chrcala, najprv antibiotika, potom rôzne sirupy na vykasliavanie, nič nepomohlo! Potom som sa na všetky lieky vykaslala, Dr mi povedala, nech ešte poskusam sama, už ani ona sama mi nevedela nič dat! Trvalo to asi tri mesiace, potom to zo dňa na deň prešlo, keď začalo byť vonku teplo a prestali sme kúriť! Ale skus dávať mastné zábaly na hrudník, najlepšie ak máš od poľovníka jazveciu masť alebo hocijakú domácu masť, kacaciu, husaciu alebo aj bravčovu! Ja už som poskúšala vtedy fakt asi všetko! Sirup, potom čaj z prvosienky, a už neviem čo vsetko

montemotherone
22. mar 2020

@anickasedlakova prečo si brala ATB na zahlienené priedušky? 🤔 ... čo všetko si brala? Sinupret, Hedelix, Solmucol, Čaj zo slezu... ? 🤷‍♀️ Vysadiť úplne mlieko a mliečne výrobky, a v neposlednom rade smer alergologia, kontrola alergénov doma, alebo v práci (plesne, vlhkosť...

3009
22. mar 2020

@anickasedlakova inhalácia vincentky.

anickasedlakova
autor
22. mar 2020

@montemotherone ako mu mam vysadit mlieko ked bude mat 4 mesiace.Nasadene ma prve antibiotikum

anickasedlakova
autor
22. mar 2020

@lenka2710 antibitoika ma klacid ale mam pocit ze nezaberaju. Ani nekasle ani nesopli nic. Skusila som dat borsuciu vcera dneska tak isto na noc tak uvidime Dakujem

lenka2710
22. mar 2020

@anickasedlakova aj my sme ich mali, ale ako vravím, nič nepomáhalo a potom ako prišlo tak odišlo, zo dňa na deň to prestalo

diatomi0123
23. mar 2020

@anickasedlakova Presne máme takýto problém aj my máme 6 mesiacov a dnes sme boli u Dr tiež nám dala klacid ,a ventolin sirup tak dúfam to pomôže už sme boli pred 3 týždňami aj nemocnici na zápal priedušiek objednali sme sa Aj alergické ,Nám kázali kúpiť zvlhčovač vzduchu že pomáha