Čo najlepšie pomáha na kiahne?
Mamičky, čo vám pomohlo najlepšie na kiahne ? Ďakujem
Kupel v hypermangane, na potieranie Tantum Verde alebo aj Tanno Hermal mlieko. A hlavne nepodavat Nurofen, ak to nie je absolutne nevyhnutne. 🍀
@maria1023 ja som pri prvom dieťati nečítala že sa nemá podávať Nurofen a celú dobu ako mal teploty som mu ho dávala. Žiadny extra priebeh nemal. Pri druhom keď mal kiahne som sa niekde dočítala, že sa nemá dávať Nurofen, tak som dávala na teplotu Panadol a mal oveľa horší priebeh. Podľa mna je to individuálne alebo je to zas voľáky blud. Ak máš doma niečo iné tak daj, ak nie tak podaj aj Nurofen, lepšie ako vysoká teplota.
Teatree.olej od.JUST a hypermanganovy kupel.na chrasticky obycajna kalciova mast
Nie je to blud, je to fakt. Nie je napisane, ze to zarucene zhorsi priebeh, ale je tam riziko. Pokial Nurofen nie je nutne podavat, tak sa podavat nema. Pokial ma dieta horucku, treba podavat paracetamol. Pokial je horucka prilis vysoka a je potrebne podat lieky skor nez po 4-6h (ked sa paracetamol podava po 4h, treba dbat na dodrzanie maximalnej dennej davky, stale max 4 davky denne!), tak sa moze podat Nurofen, ak nie je ina moznost, alebo si treba dat predpisat Metamizol.
Kupanie v hypermangane .A užívať fenistilove. kvapky.
hypermangan+dithiaden príp. fenistil, horúčky sme nemali
Davala som fenustil 3x denne, hypermangan kupel a este Pox penu proti svrbeniu. Tantum verde podrazdil este viac pokozku. .....
Najviac nam zabral ten hypermangan, potom klasika:tekuty puder a teraz natieram telo vecer mliekom bioderma, na doloecenie. Hypermangan dost vysusil pokozku
Mojim najlepšie zabral hypermangan a betadine

Sprej Tantum Verde, nič iné nebolo potrebné