Čo pomáha na poškodené ústa?
Poradite, co pomoze na taketo usta? Vyfukalo ho, oblizoval si to, obhryzaval a nevieme to ukludnit.. 😞

Natrieť medom
Natrieť hrubo klasickou Niveou, alebo jelením lojom. Neolizovať!
A piť veľa tekutín.
asi ma problem... psycholog?? a mohla by pomoct okrem jelenieho loja aj atb mast
Lansinoh masť na bradavky (už majú aj balzam na pery ale masť je top). Riešila som podobné u dieťaťa ale on si olizoval kútik, do 3 dni to zmizlo
Áno masť na bradavky z Dm je na toto super, aj klasická vazelína. Obyčajné krémy budú štípať. Hojiť sa bude niekoľko dní
Ja používam krém, čo sa dáva deťom na zadok na zapareniny 🫣 vždy pekne zahojí 🫢
@anonym_autor je tu skupina zdravotníci, tam by som sa skúsila opýtať. Med vysušuje, nepomôže v tomto prípade.
Lansinoh masť na bradavky (už majú aj balzam na pery ale masť je top). Riešila som podobné u dieťaťa ale on si olizoval kútik, do 3 dni to zmizlo
@a0 objednane.dakujem💚
asi ma problem... psycholog?? a mohla by pomoct okrem jelenieho loja aj atb mast
@anonym_d5987c aky problem? 🤔🙈 vyfukalo mu, oblizoval si🙈
@anonym_autor je tu skupina zdravotníci, tam by som sa skúsila opýtať. Med vysušuje, nepomôže v tomto prípade.
@anonym_6e1b4d uz som obj 100% lanolin. Ostat.kremy ho stipu. Natierame hojivym zazrakom..
@anonym_d5987c ak neprejde, pojdem po atb mast..