icon

Čo pomôže na kútik u ročného dieťatka? Poraďte

damiankad
10. júl 2011

Malý papá každý deň aj ovocie aj zleninku,tri razy do tyzdna masko a ryby a dnes som si všimla že sa mu robí ,,kútik,, .Maminky, máte niečo osvedčené??

katy1979
10. júl 2011

my sme davali aloe vera v noci ked spal a to so stravou nema nic spolocne u takychto malych deti. tiez sme to riesili u dokiho a zevraj to je presne o tom ze jeho telo prislo do kontaktu s inymi slinami ktore jeho telo neznesie. teda po lopate povedane

bambola
10. júl 2011

ja teda nechcem byt hnusna lebo viem, ze sa to vela ludom hnusi ale pomaha zlte z ucha. vecer pred spanim mu natries a rano neni 😉

estterka
10. júl 2011

ja aj na herpes pouzivam toto : kupila som E vitamin v kapsuliach,vytlacim dve kapsule do toho davam citrovital grepove kvapky. citrovital je dobry na kutik(hepres atd) a E vitamin na regeneraciu koze.

pe
10. júl 2011

skus bepanthen.nevadi, ked sa malemu dostane do pusinky. je urceny aj na bradavky, takze ma zlozenie, ktore malickemu neublizi...
nejaky iny krem by mohol robit problem, keby sa dostal do pusinky...najma pri opakovanej aplikacii

zuzanocka11
10. júl 2011

Skús vypátrat prícinu,preco má kútik,lebo ja mávam kútik ked som anemická.a pokial viem,kútiky sú sprievodným javom niecoho,nerobia sa len tak bez príciny.

jitkatatarova
11. júl 2011

Ja som davala na kutiky tu fialovu vodicku,tusim sa to vola gencianova violet a za chvilocku to zmizlo.