Čo pomôže na večerné hlieny?
Ahojte mamičky viete poradiť niečo na hlieny ? Vždy večer po nakojení je zahlienený cítim mu to na chrbátiku ako mu to tam behá aj to prehĺta a chrápe ak horko ťažko zaspí, nos ma voľný. Má 2m
Ahoj obcas zakašle ale myslím si že kvôli tomu že mu zabehne lebo aj zvracia dosť ideme aj na sono či tam nieje slabší reflux. Potom ešte kýcha tak neviem a šušniky v nose ma ale nosom dýcha pekne 🤷🏻♀️
Kupila som dnes solmucol sirup neviem ci mu to dat poradili mi to v lekarni 💁🏼♂️
Je mu to chrči vždy akoby na večer aj chrápe a potom to pominie, v lekarni mi hovoril že ho to donúti dať von ten hlien a bude to vedoeť taky malý vykašlať ?
@july0 keby bol zahlieneny by si počula ze mu to chrci aj cez deň plus sople atď.. skus zbehnúť k dok.nech ho popocuva ved ona bude počuť keby mal hlieny atď.radsej by som ten sirupcek mu nedávala..dok.by ti ho mala pozrieť keďže nemá ani 3mes.no z nášho pohľadu sme my mali toto iste a to z refluxu mala..

@july0 ahoj .to môže byť mliečko co mu beha hore dole..aj o nasej som si myslela ze je zahlienena občas ale to mliečko jej chrcalo aj u dok.sme boli stým..hovorila ze do roka deťom ešte zvykne mliečko zachrcat..ma aj iné príznaky žeby bol chorý?.