Čo pomôže na zmäkčenie predkožky?
Ahojte. Chcela by som vedieť či existuje niečo na zmäkčenie predkozky. Chceme sa vyhnúť operácii. Ďakujem
@00momo pinda masť, pokroky s ňou naozaj vidieť, aj keď pomaly. Najlepšie je sťahovať 2 krát denne.
Aj keď záleží aj koľko má syn rokov?
@majka12321 zajtra bude mať rok
@00momo moj ma 3r a teda nijak sa to nehybe vpred a poviem ti, nemam ani stres, teraz nejak objavil, ze si to vie sam (ini chlapci na to pridu skor) a ja ho nechavam nech sa objavuje a natahuje. Natierame pinda mastou a pockame do 4-5 rokov a potom keď tak spravime zakrok
Slezový krém Just je osvedčený
To ma máličko to pôjde my sme tiež začali od roka a ide to po maličkých kúskoch u nás trvalo do 3rokov kým vyšiel celý používali sme tiež ten krem just slezovy
Ďakujem za rady uz mame krem Pindakrem
@adeladulova mozem sa opytat ako ste dopadli? Nas ma tiez 3 roky a odporúčili obriesku. Skusame pinda mast. Vyhli ste sa obrieske? Dakujem
@snowfall ahoj, môj bude mat 6 rokov. Nejde mu to cele, dlho šlo len na jednej strane, ale postupne to ide, vidím pokroky. Teraz o dva týždne ma prehliadku s očkovaním, zistíme viac, ale u môjho je to po bokoch len prilepené, trénovanim to pôjde o tom som presvedčená. Avšak úplne hore je to akosi na pevno, takže rozhodne doktorka. Robíme maximum a to mi pre pokoj duše stačí, keď bude treba. Zákrok neodmietnem, ale nepoteší ma to veru. Zvlášť keď už má 6 rokov..

https://www.drmax.sk/alta-herba-pinda-mast-x40076
ak je to vsak prirastene, tak operacia bude