icon

Čo pomôže na zmäkčenie predkožky?

00momo
26. júl 2022

Ahojte. Chcela by som vedieť či existuje niečo na zmäkčenie predkozky. Chceme sa vyhnúť operácii. Ďakujem

karhu
26. júl 2022

https://www.drmax.sk/alta-herba-pinda-mast-x40076
ak je to vsak prirastene, tak operacia bude

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
majka12321
26. júl 2022

@00momo pinda masť, pokroky s ňou naozaj vidieť, aj keď pomaly. Najlepšie je sťahovať 2 krát denne.
Aj keď záleží aj koľko má syn rokov?

00momo
autor
26. júl 2022

@majka12321 zajtra bude mať rok

adeladulova
26. júl 2022

@00momo moj ma 3r a teda nijak sa to nehybe vpred a poviem ti, nemam ani stres, teraz nejak objavil, ze si to vie sam (ini chlapci na to pridu skor) a ja ho nechavam nech sa objavuje a natahuje. Natierame pinda mastou a pockame do 4-5 rokov a potom keď tak spravime zakrok

01matrioska
26. júl 2022

Slezový krém Just je osvedčený

dada0902
27. júl 2022

To ma máličko to pôjde my sme tiež začali od roka a ide to po maličkých kúskoch u nás trvalo do 3rokov kým vyšiel celý používali sme tiež ten krem just slezovy

00momo
autor
27. júl 2022

Ďakujem za rady uz mame krem Pindakrem

snowfall
30. mar 2025

@00momo mozem sa opytat ako ste dopsdli? Mojmu odporucili obriesku ale muz povedal ze ani nahodou 😪

snowfall
30. mar 2025

@adeladulova mozem sa opytat ako ste dopadli? Nas ma tiez 3 roky a odporúčili obriesku. Skusame pinda mast. Vyhli ste sa obrieske? Dakujem

adeladulova
30. mar 2025

@snowfall ahoj, môj bude mat 6 rokov. Nejde mu to cele, dlho šlo len na jednej strane, ale postupne to ide, vidím pokroky. Teraz o dva týždne ma prehliadku s očkovaním, zistíme viac, ale u môjho je to po bokoch len prilepené, trénovanim to pôjde o tom som presvedčená. Avšak úplne hore je to akosi na pevno, takže rozhodne doktorka. Robíme maximum a to mi pre pokoj duše stačí, keď bude treba. Zákrok neodmietnem, ale nepoteší ma to veru. Zvlášť keď už má 6 rokov..

00momo
autor
30. mar 2025

@snowfall kus mu to ide dole. Ale v posledných mesiacoch si nedá siahnuť na pipika

00momo
autor
30. mar 2025

@00momo zatiaľ nikto nič nehovoril