Čo použiť na vystúpenú / zapálenú uzlinu?
Ahojte, moja 4 mesacna dcera ma po ockovani TBC ako reakciu vystupenu, podla lekarky asi zapalenu uzlinu v oblasti klucnej kosti. Nie je to zvonka farebne odlisene,iba akoby mala taku 1cm velku gulicku pod kozou a pohybuje sa to, ked za nu zatlacite...... Boli sme 2x sono, berieme ATB klacid uz mesiac a nemeni sa to velmi. Plucna povedala, ze ak sa to nezmensi, a nezmizne, zacne to coskoro konzultovat s chirurgami a vyberu jej to. Ale predtym este nam necha dva tyzdne ci sa to samo bez ATB nezacne menit,...ak nie, vyrezu jej to.....
Tie 2 tyzdne by som chcela vyuzit na to, aby som urobila co sa da, nejakymi 'babskymi' receptami, pomocou ktorych by ta uzlina zmizla..... kamaratka mala nieco podobne a uzlina sa jej vstrebala po 2 tyzdnoch obkladov z lanovych semien rozvarenych v mlieku.......
Chcela by som vas poprosit ci neviete este o niecom, co by nam pomohlo nad tou uzlinou zvitazit, aby nemusela dcerka podstupit operaciu......poprosim iba o rady, ktore skutocne zabrali proti takemuto problemu.....
Dakujem za akekolvek dobre rady.......
Ahoj, môj malý to mal na lebke za uškom, lekárka radila celý deň, aj v noci natierať octanovou masťou, natreť hrubou vrstvou a zalepiť, na iných miestach sa to dá aj zaviazať šatkou..dlho to trvalo, asi vyše týždňa, ale dali sme si na tom záležať a pravidelne natierali, hrčka zmizla. Bola by som veľmi rada, keby to pomohlo aj vám, ak už nie je neskoro. Držím palce!

Ahoj ,nemám s tým osobnú skúsenosť ,len som niečo čítala....skus sa opýtať tuto ,popripade si to prečítaj a možno tam najdeš odpoveď...držím prsty nech ste zasa ok 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/vznik-uzlin-po-ockovani-tbc-cim-to-moze-byt/