icon

Čo robiť, ak sa nemôžete dostaviť na preventívnu prehliadku?

8. feb 2024

Ahojte, caka syna 3 rocna preventivka, ale nevieme sa dostavit, pretoze sme sa museli odstahovat na 1 rok, ale zmluvu a poistovnu mame na sk. Bojim sa to povedat lekarke.....

Syn je inak v poriadku, zobrali mu tu aj krv.

deti95060810
8. feb 2024

úplne nič. Nám ani len neoznamujú kedy máme prísť...
menil sa nám lekár - nedobrovolne, ... kým predch. pediater nám dával vedieť kedy máme prísť, nový pediater sa nato kašle...
na dverách má vycapené kedy v akom veku sú preventívne a každý nech sa zariadi.

hederamonstera
8. feb 2024

Preventivky nie su povinne

simsalabim
8. feb 2024

Ja by som pediatrovi povedala, ze neprideme, sme na dlhsom pobyte v zahranici a ze sa potom ozvem. Ked vas pozval, je slusne odpovedat.

zuzanka.zuzu
8. feb 2024

KOMUNIKOVAŤ !!! veď to je základ, nikto vám hlavu neodtrhne ale keď nebudú vedieť kde je dieťa, tak si ten problém môžeš vyrobiť aj sama 🙄

tani777
8. feb 2024

A preco sa jej to bojis povedat? Ved to je normalna vec 🤷‍♀️ vysvetli,ze ste teraz prec,a pridete neskor..radsej nech vie,preco ste neprisli,jak keby vas mala nahlasit niekde na socialke alebo kde,ze dieta nevidela

januska12323
8. feb 2024

Čoho sa bojíš? Zober do ruky telefón, zavolaj, vysvetli situáciu a objednaj sa kedy budete môcť.

hederamonstera
8. feb 2024

@tani777 z coho jej plynie pravo to nahlasit?

mamina7070
8. feb 2024

treba s lekarkou komunikovat voalt napisat atd
ano moze nahlasit na kuratelu ze ste neprisli nema o vas spravu su povinny to skontrolovat a nezabidnite ze pri dovrseni troch rokov sama musite na upsvar nahlasit kde sa dieta zdrziava

je to od toho nestastneho pripadu s Luckou

autor
8. feb 2024

Dobre, tak naberiem odvahu. No, preto sa bojim, lebo nie je ta doktorka a sestricka velmi priatelske... 😏

mamina7070
8. feb 2024

tak posli mail a hotovo

hederamonstera
8. feb 2024

Jemine, mas dieta, musis byt asertivnejsiq

autor
8. feb 2024

@hederamonstera ale ta dr je ina tema. 😄

autor
8. feb 2024

@mamina7070 hej, skusim.

hederamonstera
8. feb 2024

Prepac, ale ona zije z tvojich penazi, je to sluzba pre teba, nie je ona tvoja autorita

autor
8. feb 2024

@hederamonstera ano, PRAVDA! A vedia spravit tu preventivku aj na dialku? Ci to je nonsens

ptvw
8. feb 2024

Priznávam ja som toto netušila do tejto minuty tak teda aby si aj ty vedelo to co spomína mamina7070
https://www.pravneprerodica.sk/sfuklo-vase-diet...

hederamonstera
Autor odpoveď zmazal
autor
8. feb 2024

@ptvw dakujem si zlata! Samozrejme, oznamovacie povinnosti viem. Ostavam na neplatenej eosicovskej, mam uz aj tlacivo na oznamenie, kde sa nachadzame. Len cakam na dovrsenie tych 3 rokov.

ptvw
8. feb 2024

Tak super potom 🙂