icon

Čo robiť, ak syn vypil polovicu sirupu Imunoglukan?

4. dec 2025

Dobry den stacila chvila nepozornosti a syn vypil pol flasky sirupu imunuglukan. Co mam robit?

ika02
4. dec 2025

Ahoj, koľko má rokov? Pri jednorazovom predávkovaní dostane asi hnačku, ale nič iné sa mu nestane.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
sisa_s
4. dec 2025
melanta
4. dec 2025

Prosím ťa, raď sa s odborníkmi, čiže zavolaj na link, ktorý dala sisa, je to lekárka. Neber do úvahy názory laikov z koňa, že nič sa nestane, len hnačka. Nepoznáme zdravotný stav tvojho dieťaťa, aby sme mohli napísať, že nič sa nestane.

chrobak7
4. dec 2025

@anonym_autor Imunoglukán nie je liek, je to výživový doplnok.

A výživovým doplnkom sa nedá predávkovať. Imunoglukán obsahuje vitamín C a imunoglukán. Ak človek príjme vyššie dávky vitamínu C, tak prebytočný vitamín telo vyplaví močom. A imunoglukán vo vyšších dávkach telu neublíži. Takže netreba sa báť, nič sa mu nestane.

https://www.drmax.sk/spytajte-sa-lekarnika/nhod...

anonym_452d74
4. dec 2025

@anonym_autor veľa vody a nabudúce väčšiu obozretnosť.Teraz to bol imunoglukan a na šťastie nič horsie

anonym_e034e0
4. dec 2025

Ja som ako 4 ročná vypila celu fľašku kvapiek proti kašlu a nic mi nebolo. Neboj, nic sa mu nestane

anonym_0f5670
4. dec 2025

@anonym_autor
No my sme davnejsie riesili iny cirkus a photovost, syn rozkusol teplomer a zjedol ortut...

majlo1234
4. dec 2025
@anonym_e034e0

Ja som ako 4 ročná vypila celu fľašku kvapiek proti kašlu a nic mi nebolo. Neboj, nic sa mu nestane

@anonym_e034e0 ale urcite si potom cely rok nekaslala🤣😇

ladenka4
4. dec 2025
@anonym_0f5670

@anonym_autor
No my sme davnejsie riesili iny cirkus a photovost, syn rozkusol teplomer a zjedol ortut...

@anonym_0f5670 pane bože, snáď je všetko v poriadku, až mám husiu kozu

anonym_e034e0
4. dec 2025
@majlo1234

@anonym_e034e0 ale urcite si potom cely rok nekaslala🤣😇

@majlo1234 keby len rok, doteraz nekaslem 😂