Čo robiť, keď dcéra vracia pred dovolenkou?
Ahojte, mame uz pol roka kupeny zajazd na Cyprus a dneska sa dcera zobudila a zvracia. Teplotu nema, ani hnacku. Neviem, co robit. Ci to zrusit, ale neviem, ci je to dovod na storno podla cestovky. Ideme cez Hydrotour. Storno mame poistene.
Zatial nerus, neviem, o kolkej letite zajtra, ale pripadne rano pojdes k pediatricke a da ti potvrdenie, ze dcera je infekcna a nemoze letiet
@msnesquik snad sa polepsi a pojdete. Ja teraz bola v cestovke tiez chcem cyprus s detmi no nejak uz nic niet..tak ked nechavam na poslednu chvilu. Ale ja sa prave preto bojim kupovat dopredu lebo 2deti stale nieco. Kam mate letiet??
@slavomira236 no nasa bola stale chora minuly rok a tento uplne dobre, minuly rok sme odcestovali bez problemu a teraz toto..
Ideme na juzny Cyprus, Protaras, kusok od Ayia Napa
@msnesquik tiez by som chcela teraz niekedy nieco z tychto casti tak snad sa podari..napis potom ako bolo🙂
Ahojte, dcera este parkrat zvracala, dokonca mala aj zvysenu teplotu vecer, tak sme si povedali, ze uz zostaneme doma, ale rano vstala ako rybicka, aj napriek tomu, ze v noci dobre nespala, tak sme to riskli, ze ked sa nam pozvracia este raz, v aute alebo na letisku, ideme domov, ale zvladla to a sme na mieste, dakujem vam vsetkym ❤️ neskor som sa dozvedela, ze medzi detmi, s ktorymi sa stretavame sa siri nejaka viroza, ktora trva 24h a u nas to tak bolo...este mi napadlo, ze den predtym sme isli autom a bola dost spotena chuda, ci ju neprehrialo

@msnesquik nemoze byt len prehriata z tepla? Mne syn tak minuly tyzden...doobeda 2x zvracal a potom ok....