icon

Čo robiť, keď má dcérka zvýšené kálium?

krivanekova
30. dec 2013

Ahojte mamicky potrebujem radu, moja dcerka odpadla doma den pred stedrym vecerom, po odberoch zistili zvysene hladiny kalia v organizme, boli sme odporuceny ku kardiologovi a neurologovi, mate niekto skusenost ake. Potraviny alebo co robit aby sa to neopakovlo dakujem za rady

alena0305
30. dec 2013

Môj otec máva zvýšené hodnoty kália - ale on má problémy s oblička a chodí na dialýzu. Ale nemal by jesť hríby, sušené ovocie, strukoviny. Nebola dehydrovaná?? - kálium by mal byť draslík a ten odvodňuje.

titkovamiriam
30. dec 2013

brat je diabetik a ma zvýšenú hladinu kalia-problem s obličkami ☹ nesmie jest huby,strukoviny,orechy,konzervovane ryby,hranolky...a všetky štavy zo zeleniny a ovocia si musi riediť vodou ☹

skolara
30. dec 2013

Prečítaj si knihu od dr norman walker fakt úžasná hociktorá tam je presne jednoducho opisuje ako ľudí lieči ovocnymi a zeleninovymi dzusmi. Zmení ti to pohľad na jedlo a jeho účinky a určite tam bude aj to.
Hyperkalemia is the medical term that describes a potassium level in your blood that's higher than normal. Potassium is a nutrient that is critical to the function of nerve and muscle cells, including those in heart

babikah
19. máj 2019

prosím tá kniha je v angličtine?