Čo robiť, keď očná ignoruje problém?
@naira80 dufam ze ano 🙏🏼ale mala stale žmurká no niekedy neviem ci to ma stym súvis ze by jej to tam vadilo neviem 🤷🏼♀️ked sa opýtam povie ze nie nic tam nema nevadi jej nic …tak teraz neviem co robit 😩
@naira80 To je jak maly biely pupacik s hnisom neviem
Áno, presne také som to mala... tiež som mala zo začiatku pocit, že mi to tam zvnútra vadí, keď som žmurkla, ale potom som si to prestala všímať. Chápem, inak to berie dospelý a inak dieťa... Ale hojilo sa to celkom dlho, v živote som to nemala a to mám 44 rokov.
Inak, keď pozerám na Tvoju dcérku, mám pocit, že ja som to mala ešte horšie, také viac vystúpené a viac biele... a to si len teraz zbadala? Také som to mala, keď už mi to ustupovalo... Nemá to malá už dlhšie?
@naira80 praveze neviem kolko to uz ma 😩ja som jej pozrela očká az ked zacala tak žmurkat často …ze ci tam nahodou nieco nema a potom som zbadala toto…ale sa my zdá te to mala cervensie predtým a teraz az tak nie neviem 🤷🏼♀️ale strasne žmurká ked pozerá televízor ja soˇ zmätená a neviem ci to ma stym súvis alebo co …ja ked som bola u tej očnej tak som chcela kvoli tomu zmurkaniu jej skontrolovať oci ale ochota žiadna …vybavila ma stym ze to robi kvoli tomu si mysli..dcerka ma 4 roky tak je to take ze este nevie opísať poriadne ze co ako…
Mne to príde - v porovnaní so mnou - akoby to už mala na ústupe... Čiže asi to už bude mať dlhšie... Každopádne, dávaj jej tie kvapky, čo vám dala dr. a uvidíš... Hlavne sa nestresuj, možno jej to tam troška vadí, preto žmurká... Ale hojí sa to dlho... Ja som to mala od začiatku júna, čiže cca 3 mesiace a ešte stále tam mám taký mini mini náznak, že tam niečo bolo...

Ahojky, mala som presne to isté v oku asi 3 mesiace dozadu. Netuším, z čoho to vzniklo, manžel mi nato kúpil v lekárni masť OptiCleaner, dávala som si ju asi 5 dní, neustupovalo to, tak som sa nato vykašlala a teraz po 3 mesiacoch to odišlo samo. Nebolelo ma to, ani nesvrbelo, nič, tak som tomu nechala voľný priebeh. U očnej som s tým nebola. Snáď to malej tiež takto prejde.