Čo robiť, keď sa syn v noci pomočí?
Ahojte baby, prosím vás, čo to môže znamenať, keď syn, ktorý je už dávno odplienkovaný aj v noci, sa túto noc 3x pomočil. Raz okolo jednej, všetko som prezliekla, o hodinu znova mokrý, zas som vsetko prezliekla a ráno, keď vstal, znova bol mokrý. Je to nástup nejakej choroby, močák, prechladnutie? Bol príliš unavený? Chcem si vypočuť vaše skúsenosti, ak ste to niektorá zažila. Ďakujem 🙂
@h2 a akej myslis? z tych inych ako prechladnutie?
Práveže u nás, keď sa niečo také stalo, tak to boli také tie choroby z prechladnutia.
Moze byt pechladnuty..nechodil vecer casto cikat?
@saxana000 praveze nie, necikal vela, ani vela nepil
Moj kedal byt chory alebo uz bol chory sa tiez zvukol pravodelne pocikat do postele..on aj tvedo spi na cikanie sanezobudi.
Aj môj sa počula občas pred chorobou
U nas dcera nastupuje choroba alebo je chora tak sa sice nepocika len si cvrkne ale uz viem ze sa nieco deje. Vtedy akoby ju premohne z unavy spanok a nevladze vstat mam pocit
Zakurit
Našej sa to zatiaľ nestalo ale mam známu a tej sa to pri dietati okolo veku tvojho stalo keď malo stres alebo bolo veľmi unavené.
dakujem baby.. tuto noc spal uz dobre, bez nehody.. mam pocit, ze ma trochu sopel, ale zatial nic hrozne.. viac som zakurila a verim, ze to bolo len z unavy :D

Bude to predzvesť choroby. ☹️