Čo robiť pri vyrážkach u 5-mesačného bábätka?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či mi neviete povedať čo sú toto za vyrážky. Moje bábo má 5 mesiacov a posledné dni sa to zhoršilo. Boli sme s tým u doktorky no tá len povedala že to je reakcia na nejakú kozmetiku alebo prášok. No my sme nič nové nepoužili ani kozmetiku, prací gél, olejček, plienky no skrátka nič. Jediné čo sa zmenilo že som začala dávať príkrmy. No vysypaná začala byť na tretí deň príkrmu, prešli sme na iný a vyrážka pokračuje a horší sa. Nie je to konkrétna oblasť kde sa vyskytuje, má to po celom tele. Bola by som rada za vaše skúsenosti a rady. Ďakujem, priložím foto do komentárov

Vyradila by som na pár dní úplne príkrmy a odsledovala nanovo, kedy zareaguje a na aké jedlo, ak to nevieš teraz. Je na UM či kojená? Ak je kojená, nezjedla si niečo ty?
Kojím aj zároveň dokrmujem umelým, ja som nič nezvyčajné nemala. Zvláštne je že sa to stupňuje no ani to nesvrbí ani nič len už to ma aj na hlavičke, nožkách, rúčkach no všade
Ma to aj pod plienkou? U nas to naozaj bolo z prasku, a pritom sme ziadny iny novy nedavali. Proste v cca polroku sa zacal vyhadzovat a zacal reagovat na ten co mal odnarodenia, ale pod plienkou to nemal, vzdy len tam kde mal oblecenie na tele.
No ma to v driekovej oblasti kde ma plienku a myslím že trochu toho mala aj na zadočku. Tak tiež mi napadlo či nemôže zrazu prášok vadiť alebo či som ho nedala veľa, no preprala som jej veci a dala extra máchanie tak som zvedavá či to bude mať nejaký účinok. A môžem sa opýtať na aký ste prešli? Ja používam lovelu
Ano aj ja som pouzivala Lovelu, aj pouzivam. Ale uz davam malinko, a davam najviac plachania co sa da.