icon

Čo robiť pri výskyte svrabu v škole?

28. máj 2025

Ahojte, len na zaujíma ako je to s hlásením takýchto ochorení. Predpokladám, že pri potvrdení svrabu to lekár nahlási ruvz , povinnosť nahlásiť to škole má rodič ?

sara07
28. máj 2025

ano škole to nahlasuje rodič , ale infekčne ruvz zvykne nahlasovat aj pediater nemusí ,náš nahlasuje

autor
28. máj 2025
@sara07

ano škole to nahlasuje rodič , ale infekčne ruvz zvykne nahlasovat aj pediater nemusí ,náš nahlasuje

@sara07 nejaký postih nehrozí ak to rodič škole nenahlási ?

sara07
28. máj 2025

toto neviem ,
ale nám napr zabudli pani učitelky povedať že su v škole kiahne , takže mi diete chodilo tri dni so začinajucimi kiahnami do škôlky, len ked už bolo viac ako 3 vyražky som spozornela , keby to .................................. povedali tak to riešim pri prvej a nemyslim si že je to z jedla
takže tiež som mohla byt považovaná že som nenahlasila do školy synatorovi staršiemu

autor
28. máj 2025
@sara07

toto neviem ,
ale nám napr zabudli pani učitelky povedať že su v škole kiahne , takže mi diete chodilo tri dni so začinajucimi kiahnami do škôlky, len ked už bolo viac ako 3 vyražky som spozornela , keby to .................................. povedali tak to riešim pri prvej a nemyslim si že je to z jedla
takže tiež som mohla byt považovaná že som nenahlasila do školy synatorovi staršiemu

@sara07 no u nás to absolútne nenahlásili. Až dnes škole oznámil ruvz, že je viacero nakazených žiakov z našej školy. Nevieme ani z ktorej triedy či z prvého alebo druhého stupňa, škola tiež netuší, ktorí žiaci to sú. Mali sme hromadné akcie minulý týždeň, deti mali spoločné vyučovanie prvý stupeň s druhým. Akože má to nahnevalo nezodpovednosť riadna