Čo si vziať na magnetickú rezonanciu s dieťaťom?
Chcem sa opýtať čo my treba zobrat na magneticku ideme s dcerou budúci týždeň ct mozgu
Treba nam aj pyzamko keďže potom bude ležať na izbe a co jej môžem zobrat na jedenie môžem jej zobrat mliečko termoske vodu určite pripadne aj banán
Tak idete na CT alebo MRI?
to idete na prijem do nemocnice? CT ci MRI? je to velky rozdiel ak idete na prijem pyzamo jedlo dostane podla pokynov. ak idete ambulantne tak si vezmi jedlo a hlavne jej dat nieco kde nie je kov nepises vek ale napr. cvoky na body...
to idete na prijem do nemocnice? CT ci MRI? je to velky rozdiel ak idete na prijem pyzamo jedlo dostane podla pokynov. ak idete ambulantne tak si vezmi jedlo a hlavne jej dat nieco kde nie je kov nepises vek ale napr. cvoky na body...
@kacena4 ideme na magneticku na prijem detske oddelenie
@anonym_autor bude mat bez alebo s kontrastnou
@anonym_7214ee to neviem ci bude bez alebo s kontratstnou látkou to ky povedia na prijme dcéra ma 4 roky
Tak idete na CT alebo MRI?
@anonym_28c62e ideme na magneticku dcéra na 4 roky bude v celkovej anesteze
@anonym_28c62e ideme na magneticku dcéra na 4 roky bude v celkovej anesteze
@anonym_autor tak píšeš, že CT mozgu, tak mi to nejako nepasovalo. 6 hodín pred zákrokom nesmie už jesť žiadne jedlo ani mlieko. 2 hodiny pred zákrokom môže mať ešte čistú vodu alebo číry nesladený čaj, potom už nič. Po zákroku, keď sa zobudí a bude v poriadku, dostanete pokyny od sestričiek. Najskôr malé množstvo vody, potom po 2h niečo ľahké ako banán, piškóty, jogurt.
Zbaľ jej: pohodlné oblečenie alebo aj pyžamo, obľúbeného plyšáka alebo hračku, náhradné spodné prádlo a ponožky, niečo malé na jedenie a piť po vyšetrení (banán, piškóty, voda, brumík, čajík v termoske).
@anonym_autor tak píšeš, že CT mozgu, tak mi to nejako nepasovalo. 6 hodín pred zákrokom nesmie už jesť žiadne jedlo ani mlieko. 2 hodiny pred zákrokom môže mať ešte čistú vodu alebo číry nesladený čaj, potom už nič. Po zákroku, keď sa zobudí a bude v poriadku, dostanete pokyny od sestričiek. Najskôr malé množstvo vody, potom po 2h niečo ľahké ako banán, piškóty, jogurt.
Zbaľ jej: pohodlné oblečenie alebo aj pyžamo, obľúbeného plyšáka alebo hračku, náhradné spodné prádlo a ponožky, niečo malé na jedenie a piť po vyšetrení (banán, piškóty, voda, brumík, čajík v termoske).
@anonym_28c62e este sa chcem spýtať ked bude uspata bude jej treba aj plienkove nohavicky keď bude dcera uspata ma 4 roky

@anonym_autor bude mat bez alebo s kontrastnou