Čo spôsobuje biele škvrny na koži?
Zdravím. Stretli ste sa s tým niekto? Také biele škvrny na koži. Ku koznej sme objendnany až na október

Objednaj sa skor
https://www.navstevalekara.sk/lekari/kozny-leka...
@simaa111 nemal tam predtým niečo červene ? Ako napríklad ekzém ? Alebo čokoľvek ?
vitiligo alebo kozna plesen.. na oktober? hladaj inu koznu
@simaa111 nemal tam predtým niečo červene ? Ako napríklad ekzém ? Alebo čokoľvek ?
@juliavolna nemal tam vobec nič len zrazu na jednom lici a potom na druhom
vitiligo alebo kozna plesen.. na oktober? hladaj inu koznu
@krasneleto áno až október,zajtra obvolam iný smer lebo Vranov katastrofa strašne dlha čakacia doba
Moze byt aj pityriaza. Mrkni foto na nete. Kožná pleseň.
@simaa111 aj v nemocnici je kožné oddelenie kde aspoň 1 deň v týždni berú pacientov. Alebo si proste choďte od skorého rána odsediet, určite neberie každá kožná len na objednávku.
@nikpa s mladsiou som chodila ku p.doktorke Lackovej ta už však neordinuje . So starším chodim k Molcanovej tam až koncom septembra a dnes som volala sneiderovu tak na zaciatok októbra ak mi viete poradiť kde by nás zobrali tak vás poprosim
@nikpa s mladsiou som chodila ku p.doktorke Lackovej ta už však neordinuje . So starším chodim k Molcanovej tam až koncom septembra a dnes som volala sneiderovu tak na zaciatok októbra ak mi viete poradiť kde by nás zobrali tak vás poprosim
@simaa111 konkrétne neviem ale skus zavolať do nemocnice a ideálne nech ta prepoja na kožné lôžkové oddelenie. Ak sa ti nepodarí, tak aspoň na informáciach kto ti zdvihne v nemocnici, sa opýtaj ako to na kožnom funguje.

@simaa111 môže to byť vitiligo