icon

Čo spôsobuje biele škvrny na koži?

simaa111
15. júl 2025

Zdravím. Stretli ste sa s tým niekto? Také biele škvrny na koži. Ku koznej sme objendnany až na október

Čo spôsobuje biele škvrny na koži?
anonym_ed64c9
15. júl 2025

@simaa111 môže to byť vitiligo

juliavolna
15. júl 2025

@simaa111 nemal tam predtým niečo červene ? Ako napríklad ekzém ? Alebo čokoľvek ?

valiant
15. júl 2025

@simaa111 a u pediatra ste boli? Co na to povedal?

krasneleto
15. júl 2025

vitiligo alebo kozna plesen.. na oktober? hladaj inu koznu

simaa111
autor
15. júl 2025
@juliavolna

@simaa111 nemal tam predtým niečo červene ? Ako napríklad ekzém ? Alebo čokoľvek ?

@juliavolna nemal tam vobec nič len zrazu na jednom lici a potom na druhom

simaa111
autor
15. júl 2025
@valiant

@simaa111 a u pediatra ste boli? Co na to povedal?

@valiant zatiaľ nie ale asi s tým skocim

valiant
15. júl 2025
@simaa111

@valiant zatiaľ nie ale asi s tým skocim

@simaa111 urcite chodte k pediatrovi. Necakajte do oktobra.

simaa111
autor
15. júl 2025
@krasneleto

vitiligo alebo kozna plesen.. na oktober? hladaj inu koznu

@krasneleto áno až október,zajtra obvolam iný smer lebo Vranov katastrofa strašne dlha čakacia doba

nikpa
15. júl 2025

@simaa111 aj v nemocnici je kožné oddelenie kde aspoň 1 deň v týždni berú pacientov. Alebo si proste choďte od skorého rána odsediet, určite neberie každá kožná len na objednávku.

lasona
15. júl 2025

Moze byt aj pityriaza. Mrkni foto na nete. Kožná pleseň.

simaa111
autor
15. júl 2025
@nikpa

@simaa111 aj v nemocnici je kožné oddelenie kde aspoň 1 deň v týždni berú pacientov. Alebo si proste choďte od skorého rána odsediet, určite neberie každá kožná len na objednávku.

@nikpa s mladsiou som chodila ku p.doktorke Lackovej ta už však neordinuje . So starším chodim k Molcanovej tam až koncom septembra a dnes som volala sneiderovu tak na zaciatok októbra ak mi viete poradiť kde by nás zobrali tak vás poprosim

nikpa
15. júl 2025
@simaa111

@nikpa s mladsiou som chodila ku p.doktorke Lackovej ta už však neordinuje . So starším chodim k Molcanovej tam až koncom septembra a dnes som volala sneiderovu tak na zaciatok októbra ak mi viete poradiť kde by nás zobrali tak vás poprosim

@simaa111 konkrétne neviem ale skus zavolať do nemocnice a ideálne nech ta prepoja na kožné lôžkové oddelenie. Ak sa ti nepodarí, tak aspoň na informáciach kto ti zdvihne v nemocnici, sa opýtaj ako to na kožnom funguje.