icon

Čo spôsobuje časté močenie u dieťaťa?

sisi2212
25. sep 2024

Ahojte od minuleho stvrtka ma syn asi chripku, najskor mal dva dni zvysene teploty, nasledne teploty odisli ale zahnisali mu ocka a tak sa nasadil opthalmo framykoin, ocka dobre ale teraz mu dva dni zasa zacalo ze mi aj 3x za hodinu cura … moc vysetreny a v poriadku, krvi cukor v poriadku, napada ma, ze sme mu teraz nasadili vitamin c a vitamin b ci to nemoze nejako pofporovat mocenie? Prosim nazory rady z coho to moze byt, ďakujem

martindinaj
26. sep 2024

@sisi2212 Ja som už v strednom veku,ale toto leto som mal veľmi nepríjemný,ale aj zaujímavý problém.Píšem preto,že spomínate syn mal zapálené oči.U mńa bol tento príznak na začiatku,2-3 dni mi tieklo z očí a ráno som ich mal zlepené.Potom som dostal časté nutkanie na močenie,myslel som že mám zapálený mechúr.Tak som pátral po zapálenom mechúre na stránkach cdc,čo je americká oficiálna stránka pre registráciu chorôb a postupne som sa preklikal k atypickým uretritídam,zápalom močovej rúry,ktoré boli spojené s konjuktivitídou,zápalom očných spojiviek.A výsledok,adenovírus,ktorý ma afinitu prakticky k týmto dvom slizniciam.Mal som nutkanie na močenie hlavne večer,trvalo to 3 týždne.Postupne to prešlo.Asi mi pomohol brusnicový sirup,ktorý som užíval v dosť veľkom množstve.

sisi2212
autor
27. sep 2024

@martindinaj ďakujem za postreh, znie to naozaj ako možnosť, že by to bolo toto ... teraz sú všelijaké vírusy premnožené .... skúsim mu teda kúpiť niečo s brusnicami, dávam mu aj urinal detský situp a urologický čaj .... zatial však žiadna zmena ...