Čo spôsobuje netypickú horúčku u detí?
Ahojte, reaguje niekoho dieťa netypicky pri horúčke? Starší syn mal vzdy studené ruky,nohy a horucu hlavu. Teraz vsak dcéra mala v noci totalne horuce celé telo, 39,9 ,nevedela spať ale neplakala,rychlo a plytko dychala,ziaden sopel,hrdlo ciste,bez kašla a moč v poriadku. Prehriata nemohla byt,spí vzdy odkopaná a nekúrime v spalni natoľko. Iba takáto horúčka v noci,dala som nurofen a do hodiny sa upokojila,teplota zisla a zaspala spať ,teraz ráno je ok,bez teploty. Ak to nebola choroba,mozno očkovanie ( pred 25 dnami ockovanie proti kiahnam,prva davka) alebo zuby? Ma vonku špičky očných zubov.
Ďakujem za rady
moze byt chripka, u nas tiez vysoke teploty a takmer ziadne ine priznaky (bolest hlavy jeden den, mierny sopel takmer po tyzdni od teploty). uvidis, ako sa to bude vyvijat. ockovanie podla mna bolo uz davno a na zuby je to trocha vysoka teplota. drzim palce.

@erika434 Môj takto teplotoval pre mesiacom - chrípka. Teploty trvali 6 dní. Presne 39,9 mal tiež. Rýchle dýchanie a nepokoj je normálny pri takej horúčke. Srdce totiž veľmi rýchlo bije pri tejto teplote. Pri takej horúčke sa aj ťažko spi. . u nás ani lieky nepomáhali poriadne, museli sme dávať aj zábal. Držím palce. Podľa mňa to nemá z očkovania, ale dcérka nieoc chytila.