Čo spôsobuje zmeny na detských nechtoch?
Dobry den. Dcerka ma taketo nechty na palcoch, rozstiepene, ma ich inej farby, zlte, biele. Vsimla som si to nedavno, neviem ci to je vec, ktoru treba riesit s pediatrom alebo sa da tento stav zlepsit doma. Neviete co to moze byt a ako zlepsit tento stav? Dakujem za rady.

Chod s tym na kozne, nepotrebujes vymenny listok
Chod s tym na kozne, nepotrebujes vymenny listok
@viestta dakujem, aj som tipovala ci to nie je na kazdeho, teoreticky ak ide o plesen. V inych diskusiach som citala, ze to mali deti po baby plavani na nechtoch na nohach pripadne zo zleho naslapovania na nohu a mali to bud na palcoch alebo malickoch.
Topanky nosi ake? Barefoot? Nemoze byt, ze ju tlacia zboku na palci?
A este treba inac strihat nechty, lebo mu aj okraj zarasta. Pekne do rovna, nie zarovno s pokozkou
Topanky nosi ake? Barefoot? Nemoze byt, ze ju tlacia zboku na palci?
@anavixy barefoot nema, ten nemam odporuceny od fyzioterapeutky, kedze potrebuje pevnu patu, ale nosi topanky na sirsiu nohu a aj spicky su sirsie, ale nevylucujem, ze potrebuje este sirsie.
A este treba inac strihat nechty, lebo mu aj okraj zarasta. Pekne do rovna, nie zarovno s pokozkou
@viestta Rada by som jej to strihala poctivo ale vacsinou pri tom nevydrzi a musim byt rychla. Ale palce zarastene teda nema.
A ponzky ju mozu tlacit, ono sa to nezda, ale je to tak. Tak skontroluj aj ponozky. A nechtiky skus strihat v spanku, aspon docasne
A ponzky ju mozu tlacit, ono sa to nezda, ale je to tak. Tak skontroluj aj ponozky. A nechtiky skus strihat v spanku, aspon docasne
@viestta sem tam ked ma lepsiu fazu tak skusam zabavit, sem tam jej to viem aj pilnikom poriesit. Ponozky velmi nenosi, viacmenej je bosa, aj v chladnejsich mesiacoch bola.
Skusim dakujem