Čo spôsobuje zmeny na nechte syna?
@banalu to ,,špinavé” nie je pleseň ale normálne nejaká špinka sa mu dostala pod to, to ma ako keby mu rastie nechet a na tom nový a potom sa mu ta vrchná vrstva odlúpne…topánky nemá malé to viem na 1000% a navyše toto sa mu robí od malinká novorodenca a vtedy nemal ani topánky
Aj mne takto rastie, stále. Aj keď mi to vyrastie, vytvorí sa to znova, už veľa veeľa rokov …
Podla mna plesen. Ja som to kedysi mala tiez asi 2x. Po natierani canestenom mi vyrastol normalny necht.
Za mňa uzka obuv, tlačí a deformuje nechtov platnicku..mykozu urči len ster a u takého maleho je to málo pravdepodobne
Moja mladsia ma take malicky na nozkach... Len malicky... Boli sme na koznom, plesen to nie je... Treba vraj premastovat kremom s ureou... Zatial to moc nezabera, aj ked to vyzera trosicku lepsie... A povedala, ze mame dat skontrolovat zelezo, ze ked je nedostatok tak u deti sa to moze aj takto prejavovat... Zatial sa me neboli na odber....
Na medicinalnu pedikuru- je to problém či sa dá riešiť, dá vám roztok, budete potierať necht pravidelne
Nasa mali podobne, chod na kozne, zo steru zistia ci je ti plesen alebo nie. Nasej predpisali nejakykremy a chybal jej aj zinok
Potrebuje výživnejšiu stravu, môžu chýbať minerály a vitamíny hlavne zinok aj spomínané železo, omega3 tuky ... pridajte do stravy mastné ryby, tekvicové semená, vajcia, špenát, avokádo, ricottu, grécky jogurt, pečienku ...
Nic a tym neurobis, netrap sa, vzdy jeden zide a narastie novy.
Plesen tam nema ani nic.

To vyzera na plesen a male topanky