icon

Čo sú to za štípance?

niki9807
24. jan 2022

Prosím vás...ráno ideme na kožné síce ale chcem vedieť od čoho to môže byť? Ja už stresujem že ploštice... Neviem odkiaľ by sa tu vzali....prva fotka to ja mám na chrbte druha malý...ale malý to ma skoro na celom tele preto som myslela že to sú kiahne....a manžel posledná fotka na boku stehna..😐😐😐
Blchy, ploštice, molušky? ..😭

Čo sú to za štípance?Čo sú to za štípance?Čo sú to za štípance?
dadulamamula
25. jan 2022

Bud sú to plostice, alebo nečistá krv. Skúste pohľadať, niekde pod posteľou, v zásuvkach v matracoch a podobne... Plostice vedia na obliečkach zanechať aj čierne bodky od výkalov. Treba popozerať vsetko

simsalabim
25. jan 2022

@niki9807 to vyzera ako od plostic... zavolala by som na tvojom mieste profi firmu, nech urobia obhliadku.

@dadulamamula co to je necista krv?

pipinecka1
19. mar 2025

Aj ste zistili co to bolo? Moja to ma tiez presne ako to ma na fotke vaš syn

niki9807
autor
28. mar 2025

@pipinecka1 bolo nám povedané ze plostice to niesu ze skôr alergia pripadne ak ustipnutie tak blcha max... Ale v danom čase som použila prvý krát kaufland kapsule na pranie ktoré sú vraj silné cize to bolo najskôr z nich.. Dostali sme krém a bolo ok😁😊 vy ste na tom ako?

pipinecka1
29. mar 2025

@niki9807 u nas pravdepodobne celiakia... V pondelok budu výsledky tak som sama zvedava ze ci sa potvrdí :/
Masticka nam pomaha aby , sa to zahojilo ale jej sa tvoria nove.... 🙈

niki9807
autor
3. apr 2025

@pipinecka1 aha tak to ma mrzí :/. Snáď sa nepotvrdila

pipinecka1
4. apr 2025

@niki9807 nie.... Pokracujeme v pátraní 🎉

katrenka111
27. júl 2025
@pipinecka1

@niki9807 nie.... Pokracujeme v pátraní 🎉

@pipinecka1 co Vám zistili? Moja ma toto

pipinecka1
2. aug 2025
@katrenka111

@pipinecka1 co Vám zistili? Moja ma toto

@katrenka111 neuveríte ale u druhehy dr. Dal diagnozu molusk... Dali nam daky pripravok ktory som nikde nezohnala tak som jej naordinovala sama... Vydezinfikovala kvantom betadinu a kupila som koloidne striebro trvalo to cca 2 tyzdne kym sa jej to zahojilo... Potom som jej to natierala spiridea mastou... Odvtedy nemame ziadnu vyrazku