Čo to má môj synček na nôžke?
Dobry večer. Chcem sa opýtať či ste sa tým nestretli. Sme pozitívny. Syn užíva isoprinosin sirup plus vitamíny a dnes večer som si všimla na jeho nozke takýto červený fľak. Vypadá to ako podliaciana. Cez deň sa neudrel a zas starší syn by ho tak silno nechytil. Nestretli ste sa s tým niekto?

No to vyzera tak, akoby ho silno chytil🤨uvidis do zajtra aké to bude. Isoprinosine Vám predpísala lekárka? Mne povedala, že deťom sa nedáva nič kym nemajú nejaké ťažkosti veľké 🤨
Niekde som čítala, že pri omikrone sa môže vyskytnúť u detí aj vyrážka alebo podráždenie pokožky tak sleduj do rána keď tak zavolaj pediatricke.
Nie je to kusanec? Hore to vyzera ako odtlacok zubkov
Pri covide bývajú vyrážky , aj dcéra mala . Ale boli to malé , cervene vyrážky na bruchu a stehne . Odporúčam po karanténe odber krvi , ak ste si istí, ze sa nikde neudrel , ani ho nikto neudrel
Zajtra budem volať dr. On mal preto isoprinosin lebo mal najskôr zvýšenú teplotu a aj horúčku. Všimla som si to večer keď som ho do pyžamká obliekala. Je síce aj to pravda že starší syn ho dnes chytil dole za nôžku keď som ho držala na rukách a tak ako keby mu ňou potriasol ale zas neverím že by ho tak silno že by mal modrinu.
@zuzka565 nasa pediatricka ma moznost emailovej komunikacie, nema aj tvoja taku moznost? zeby si jej poslala fotku?
viem, ze niektori ludia maju kozne reakcie na iste druhy lieciv, ze sa vyhodia, ocerveneju, ale to skor tak celoplosne- celotelovo nielen v konkretnej oblasti...
tiez sa stotoznujem skor s nazorom, ze je to skor kozna rekacia zapricinena covidom.
nie je to na dotyk horuce, alebo teple? neboli to ked sa toho dotknes?

Syn mal pozitívny pcr test bez príznakov pred mesiacom, takže začal brať isoprinosine, a kým som mu ho stihla vysadiť, tak sme boli pozitívni ja s manželom a syn mal príznaky, takže bral naďalej. Takže cca mesiac ho berie a nič sa mu neurobilo. No ale možno by si mala zavolať zajtra lekárke, aby si mala istotu 🤞