icon

Čo to môže byť za vyrážky?

mata4832
28. nov 2019

Mamičky prosím vás neviete čo to môže byť? Syn bol chorý a mal veľmi silný kašeľ a spravila sa mu potom jedna vyrážka na zadku ktorá ho svrbela a keď ju poskriabal tak sa mu to takto zväčšilo. Pred dvomi dňami mu vyšla ďalšia na nohe a dnes ďalšie dve. Najprv sú to úplne maličké červené bodky ktoré ho svrbia a keď si ich poskriabe tak sa mu to zhorší.

Čo to môže byť za vyrážky?Čo to môže byť za vyrážky?Čo to môže byť za vyrážky?
hivanik
28. nov 2019

Impetigo?

smejko25
28. nov 2019

Toto ja nikdy nepochopim 🙄 prečo neidete rovno za doktorom ale vypisujete tu ??? Či vlastne pardon tu su oveľa viac študovane ženy z internetu ako doktori ktorí maju roky praxe a ŠKOLU 🙄🙄🙄

nikpa
28. nov 2019

@mata4832 nakoľko sa množia je asi lepšie ísť k lekárovi ako písať na koňa 🙄 no a ešte aj víkend pred nami, to ho chces s takými svrbiacimi vyrážkami nechať dokedy? Či potom je lepšie sa ísť posadiť na pohotovosť nech matky s deťmi ktorým sa choroba prejavila naozaj cez víkend tam musia čakať niekoľko hodín kvôli takým čo najprv píšu na koňa a vyčkávajú čo napíšu cudzie ženské 😣😬

mata4832
autor
28. nov 2019

@mata4832
@smejko25 ja už som dnes volala s doktorkou že čo je vo veci že či ho nemám zobrať na pohotovosť a sme sa dohodli že ráno stačí prísť. Len stále rozmýšľam čo to môže byť tak som bola zvedavá či nemá niekto s tým skúsenosť. Nemusíte hneď súdiť

mata4832
autor
28. nov 2019

@nikpa ja už som dnes volala s doktorkou že čo je vo veci že či ho nemám zobrať na pohotovosť a sme sa dohodli že ráno stačí prísť. Len stále rozmýšľam čo to môže byť tak som bola zvedavá či nemá niekto s tým skúsenosť. Nemusíte hneď súdiť

nikpa
28. nov 2019

@mata4832 OK, ospravedlňujem sa ale keď napíšeš polovičné informácie tak potom sa nečuduj

hivanik
28. nov 2019
dextella14
28. nov 2019

Joj bakterialna infekcia_ impetigo
Zajtra urcite s dietatom k dr

dextella14
28. nov 2019

Dr derm

jankapepe
28. nov 2019

@mata4832 ak bral antibiotiká môže to byť aj reakcia na ne.

dextella14
28. nov 2019

@jankapepe to teda nemoze, reakcia na atb vyzera uplne inak
Toto je jasne impetigo

ivlo
28. nov 2019

@mata4832 suhlasim s babami, vyzera to ako impetigo. Moja to ma teraz tiez, ale nie az taketo.

natalushka
28. nov 2019

Ahoj,syn ma tiez podobne vyrazky..nam kozna povedala,ze to je dietna chyba🤦‍♀️Ako silne pochybujem,no nedala sa presvedcit..tie vase vyzeraju trocha ako impetigo,skus ist ku koznej rovno s tym..poprAvde,uroven nasich koziarov je podla mna dost biedna,tazko sa dopracovat k jednoznacnemu vysledku..aspon moja skusenost..daj vediet,ako ste dopadli

mata4832
autor
28. nov 2019

Ďakujem za info. Doteraz som ešte nepočula o impentigu tak uvidím zajtra čo povie doktorka.

sunny8
29. nov 2019

Moja dcérka mala na zadku z tohto vred chirurgicky prepichovany takže dr