icon

Čo to pláva v moči?

29. okt 2022

Už tretí deň to pozorujem. (Dieťa 2,5r)
Včera som odniesla moč lekárke, bol negatívny. Z labáku budú výsledky až o týždeň. Je toho viac ako predvčerom. Mám strach. Čo to môže byť?
Predvečerom mala 1deň teplotu. Inak jej absolútne nič nie je, neboli, nesvrbí.
Ďakujem
Konzistenciu to má ako hustý hlien.

Čo to pláva v moči?
miskamicha
29. okt 2022

Nepozorujes aj nejaky vytok? Treba pockat urcite aj na kultivaciu.

autor
29. okt 2022

@miskamicha nie, výtok nepozorujem. Je to ako z nosa, zelené a naťahovacie 😪.
Nerozumiem. Neboli sme ani na kúpalisku, doma len sprchujeme...

ja_mama
29. okt 2022

A nemoze to mat z ritky? ak by mala nejake zazivacie problemy, pripadne nema soplik? Vtedy byva napr hlien v stolici a mozno ak potlaci pri cikani moze jej to ujst...len toto mi napadlo ci nahodou

autor
29. okt 2022

@ja_mama no práve som sa vrátili k diskusii, že sa opýtam, či to nemôže byť z dupy. Áno zatekaju jej sople, aj teraz ako zaspala tak počujem ako stále prehlta, lebo jej to zrejme všetko steká. Teraz neviem, či mi môže odľahnúť, že to nie je zápal močových ciest, alebo je to tiež závažné???

miskamicha
29. okt 2022

Pei zapale moc.ciest by mala uz nejake priznaky. Moze to mat kludbe z ritky a este ked ma sopliky tak duplom..prehlta hlieny

autor
29. okt 2022

Vďaka dievčatá! Dúfam, že nič vážne.

ja_mama
29. okt 2022

Pokial prehlta sopliky, moze to mat kludne z toho a v tom pripade to naozaj nie je nic vazne - je to uplne bezne 🙂 myslim ze zapal moc ciest by sa prejavil aj zo zakladnych vysledkov z mocu - uvidis ako to vyjde v tom labaku, to bude presnejsie. Ked bude kakat vsimni si stolicu, ak tam bude hlien tak to mas jasne.

aga4545
15. júl 2023

Dobrý večer, môžem sa opýtať, či to nakoniec bolo? Ďakujem.