Čo znamená vykrútená hlavička na bok u 2 mesačného?
Malý má 2 mes. aj 3 tt, odkedy papáva bebu,tak nemáva žadne problémy s bruškom. Len neviem ,čo mu je...predvčerom večer nechcel papať, len hrozne plakal, potom neskôr už neodmietal fľašu, ale vypil to v polohe, že mal úplne vykrútenú hlavičku na bok. Včera jedol pomenej ako zvykne a potom o 17 hod vôbec nechcel úplne odmietal.naposledy jol o 14h...............potom nenormálne plakal až sa zajakával, v brušku mu škrkalo takže už bol hladný, ale nchcel piť, až neskôr to nakoniec vypil asi tak o 19 ho, ale zas len v polohe vyktrútenej hlavy, keď mal hlavičku rovno, piť nechel.V noci spapal bez problémov a ráno znova to isté, nechcel jesť, potom neskôr po pol hodine zjedol, ale zas len s tou vykrútenou hlavou na bok...
Horúčky nemá, soplík nemá,raz - dva krát za deň zakašle..nie je mu niečo, môže byť chorý? Nemáte skúsenosti?
moj : syn tak nechcel papať plakal točilhlavičkou išli sme na pohotovosť a mal zapaľ uška .skus mu ešte chytiť usko či bude plakať 🙄 🙄
a to s trojmesacnym babatkom riesis tu na MK, co mu je? Ked nechce jest a place az tak, ze sa zajakava, tak skor ako sediet na nete by som sedela v cakarni na pohotovosti..my ti tu tazko poradime, co mu je, my mozme len tipovat a to mu velmi nepomoze.drzim palce, nech je co najskor v poriadku......
ja by som tiez tipla usko.
Z pohotovosti ju aj tak pošlu zajtra ráno k pediatričke. Zo skúseností viem, že na pohotovosti buď nič nespravia alebo vôbec nepomôžu. No pre pokoj duše by som tam zašla.
Inak ak je zápal uška, tak mu skús dať čiapku-aby mal ušká v teple. Vtedy by mala bolesť polaviť. Ale ak ti v noci pekne spinkal a aj v pohode papal, tak neviem či to bude uško.
naša malá mala to isté, papala z fľašky iba s hlavou na bok, mala silný reflux a asi sa jej tak lepšie strava dostávala dnu bez bolesti a návratu kyseliny späť.

na tvojom mieste by som isla na pohotovost. mozu to byt uska