icon

Čo znamenajú čierne bodky na tele dieťaťa?

jazminn
8. apr 2026

Mojej dcére nad konečníkom sa objavili naproti sebe dve čierne bodky, ktoré vyzerajú ako bodky urobené čiernou fixou. Sú hladké, nič pod nimi nie je. Dieťa ma dva roky, ešte choré nebolo, je v poriadku, papá, spi...kaká...nič!

wevin
8. apr 2026

Nenakreslila si ich tam sama? 😀

jazminn
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_9ea80f
8. apr 2026

@jazminn Zmaž tú fotku prosím ťa, hneď.

anonym_6bc161
8. apr 2026
@jazminn
Odpoveď bola zmazaná

@jazminn prosím ta vymaž to a výstrihni alebo to zamaž

jazminn
autor
Autor odpoveď zmazal
hunny_hun
8. apr 2026
@jazminn
Odpoveď bola zmazaná

@jazminn si normálna? Toto okamžite zmaž!! Prisahám, že na rodičovstvo by sa mal robiť IQ test

lila246
8. apr 2026

preboha mi nevravte že autorka tu dala odfotenu intimnu oblast maleho dietata!😢🙈🙈🙈🙈🙈

anonym_6bc161
8. apr 2026
@lila246

preboha mi nevravte že autorka tu dala odfotenu intimnu oblast maleho dietata!😢🙈🙈🙈🙈🙈

@lila246 hej…

anonym_6bc161
8. apr 2026
@jazminn
Odpoveď bola zmazaná

@jazminn ano obrázok. Orež ten obrázok tak aby boli vidno tie bodky len.. nič iné

anonym_b0fa83
8. apr 2026

Toto co si napísala napis doktorke, fotku som nevidela alw daj si facku, tebe by mal niekto odfotit zadok a dat ho na VEREJNY PORTAL kde ho môže KTOKOĽVEK vidieť. Ci to uz nie je ok?

ikuska27
8. apr 2026

Ukázala si pani doktorke??? nedajú sa zotrieť??nemôže to byť len špinavé????lebo neviem si to inak vysvetliť...

jazminn
autor
8. apr 2026
@ikuska27

Ukázala si pani doktorke??? nedajú sa zotrieť??nemôže to byť len špinavé????lebo neviem si to inak vysvetliť...

@ikuska27 ty sa daj zotrieť, ved som bola u pediatričky aj u kožnej, nevideli niečo takééé

ikuska27
8. apr 2026
@jazminn

@ikuska27 ty sa daj zotrieť, ved som bola u pediatričky aj u kožnej, nevideli niečo takééé

@jazminn
Ty sa daj zotrieť??????tak ja jediná som ti tu slušne odpovedala a takúto odpoveď hodíš?!?!🙄škoda s tebou komunikovať...zbohom