icon

Corona u ročného dieťaťa

nitra19
17. mar 2021

Dobrý deň je tu niekto kto má skúsenosť stim že dieťa vo veku 1rok malo koronu? Viete my povedať príznaky? Ďakujem za každú odpoveď

ikonica
17. mar 2021

Teplota nad 38,5 tri dni, hnacka a primesou krvavych hlienov (len raz), malatnost, spavost, podrazdenost az agresivita, soplik mierny, zachripnutost, taka akoby ubolena cely cas... Mala vtedy cerstvych 15 mesiacov.. corona potvrdena pcr testom na vyziadanie lekarky...

nitra19
autor
17. mar 2021

@ikonica všetko ale že úplne všetko ako moja 13m :( kedy vám toto prešlo? Brali ste neake lieky? A čo rodičia neboli ste pozitívny?

ikonica
17. mar 2021

@nitra19 mali sme to na prelome januara a februara... Mala brala len nurofen a paralen na znizenie teploty, probiotika, vitamin B,C, D a imunoglukan. A pozitivna som bola aj ja a manzel... Ja som mala par dni teplotu, bolest hlavy, svalov a klbov, malatnost, zapalene hrdlo... Dojcim takze som mohla akurat paralen a atb a vitaminy... Najhorsie bol na tom mm, ktory okrem vyssie spomenuteho mal teploty nad 39 pocas 6 dni a nesli vobec zrazit.... Momentalne sme uz ok, niekedy sa ohlasi unava ci zadychavanie sa cestou po schodoch. Verim ze sa u malej nevyskytne PIMS syndrom... Juj a este som zabudla... Na piaty den od prvych priznakov strata chuti a cuchu... Po tyzdni sa zacala obnovovat, hoci stale mam pocit, ze to nie je to, co byvalo... Testovali nas 1.2.

nitra19
autor
17. mar 2021

@ikonica Ďakujem.... no dnes ide na testovanie tak uvidíme 🥺 my nemáme žiadne príznaky tagze nám nič asi nebude ani ja ani MM a. Ani staršie dcérky všetci sme ok len tá najmenšia 13mm 🥺🥺 neprajem to nikomu :'(

petulda333
17. mar 2021

Moja 1,5r mala. Zacalo to horuckou 39 a viac, kasel a potom aj sople,unava. Ale zvladli sme to. Drzim palce a skore uzdravenie

nitra19
autor
17. mar 2021

@petulda333 Ďakujeme ❤️ dúfam veľmi že sa to unas nepotvrdí

iluviel
17. mar 2021

Moja 5 mesacna mala koronu 🥺

nitra19
autor
17. mar 2021

@iluviel och a ake mala príznaky malička 🥺 a čo vy ties ste boli pozitívny?

iluviel
21. mar 2021

@nitra19 bolo to nakoniec v pohode. Malinka mala dva dni zvysenu teolotu 37,3 a kusok menej papala. Ale to je vsetko. Mala najmiernejsi priebeh z nas vsetkych, a to sme vsetci mali mierny priebeh.