Corona u ročného dieťaťa
Dobrý deň je tu niekto kto má skúsenosť stim že dieťa vo veku 1rok malo koronu? Viete my povedať príznaky? Ďakujem za každú odpoveď
@nitra19 mali sme to na prelome januara a februara... Mala brala len nurofen a paralen na znizenie teploty, probiotika, vitamin B,C, D a imunoglukan. A pozitivna som bola aj ja a manzel... Ja som mala par dni teplotu, bolest hlavy, svalov a klbov, malatnost, zapalene hrdlo... Dojcim takze som mohla akurat paralen a atb a vitaminy... Najhorsie bol na tom mm, ktory okrem vyssie spomenuteho mal teploty nad 39 pocas 6 dni a nesli vobec zrazit.... Momentalne sme uz ok, niekedy sa ohlasi unava ci zadychavanie sa cestou po schodoch. Verim ze sa u malej nevyskytne PIMS syndrom... Juj a este som zabudla... Na piaty den od prvych priznakov strata chuti a cuchu... Po tyzdni sa zacala obnovovat, hoci stale mam pocit, ze to nie je to, co byvalo... Testovali nas 1.2.
Moja 1,5r mala. Zacalo to horuckou 39 a viac, kasel a potom aj sople,unava. Ale zvladli sme to. Drzim palce a skore uzdravenie
@petulda333 Ďakujeme ❤️ dúfam veľmi že sa to unas nepotvrdí
Moja 5 mesacna mala koronu 🥺

Teplota nad 38,5 tri dni, hnacka a primesou krvavych hlienov (len raz), malatnost, spavost, podrazdenost az agresivita, soplik mierny, zachripnutost, taka akoby ubolena cely cas... Mala vtedy cerstvych 15 mesiacov.. corona potvrdena pcr testom na vyziadanie lekarky...