icon

Covid-19 u 14-mesačného dieťaťa: Ako zvládať horúčku?

16. dec 2023

Ahojte
Momentalne si tym prechadzame, dieta ma len horucku striedame od vcera vecera po 4 hod cipky panadol a nurofen- sirup mi vcera vygrcalo
Ako to teraz zvladaju case deti ak si tym prechadzate slebo ste tym presli v nedavnej dobe?

zuzanap9
16. dec 2023

Náš to mal teraz ako 7m a musím povedať, že na to ako som sa toho bála tak dosť dobre. Aj hovoria že deti to zvládajú lepšie. Prajem skoré uzdravenie 🍀🙂

autor
16. dec 2023

@zuzanap9 dakujem

hederamonstera
16. dec 2023

Tiez to akurat mame, ja a moj 7 mesacny sme dopadli najhorsie. Horucky, nato sopel a teraz uz zo sopla kasel. Nastastie ostal uz len kasel, tak snad sa to coskoro skonci. Skoro 2 rocny mal len dva dni horucky, striedali sme tiez nurofen a panadol. Raz sa tiez povracal z panadolu, tak dostal cipok.

patriciakr
16. dec 2023

Moja malá 14 mesačna tiež prekonala min tyždeň 2 dni mala teploty do 39 . Dr malej naordinovala Isoprinosin sirup a zražali sme teplotu Nurofenom . Za 2 dni už nemala žiadne príznaky. Za to my s mužom sme boli ko. Prajem skoré uzdravenie

autor
16. dec 2023

@hederamonstera a sopel sa objavil neskor?

autor
16. dec 2023

@patriciakr budem volat v pondelok ci nieco treba

hederamonstera
16. dec 2023

Ano, ale iba u nas dvoch, u manzela a druheho chlapca vobec, ani sopel ani kasel.

autor
16. dec 2023

@hederamonstera tak uvidime co nas caka, zatial ziaden sopel ani kasel len ta horucks

hederamonstera
16. dec 2023

Drzim palce, nech to mate co najrychlejsie za sebou🙂