icon

Covid alebo iný vírus

scila
24. jún 2025

Čaute baby.
Dcéra priniesla domov nejaký vírus, pár dní ju bolelo hrdlo, teraz vykašliava a soplí ale v pohode funguje.
V sobotu začalo bolieť hrdlo mňa, včera muža ale my sme totálne odpálení. Tá únava je neskutočná. Mám problém vstať z postele. To že kýcham, soplím a bolí ma hrdlo a vlastne celý človek, budiš, ale to, že sa neudržím na nohách je hrozné. Mali ste niečo podobné? Kedy sa vám to začalo zlepšovať. Mala som doma test na covid, vyšiel negatívny, ale tak ktovie či je ešte dobrý. Čo vám pomáhalo?
Ďakujem za každú radu.

ivanaks
24. jún 2025

Prvé tri dni boli najhoršie, potom už lepšie. Kašeľ však u nás pretrváva už 2. týždeň.

natalis1998
24. jún 2025

@scila môže to byť chrípka.. a to kľudne môže byt aj 14 dni. Keď som mala Covid tak ja som už bola na 5.ty deň vpohode. Ale ja to poznám na sebe že viem že to je iné. Väčšinou mi ako prvý odišiel hlas čo sa mi nikdy nestalo. Alebo mi to začalo upchatým nosom a ten mám pri bežnom nachladnuti až 3 deň. Takze dá sa to spoznať aj podľa týchto prejavov že je to kúsok iné.

scila
autor
24. jún 2025
@natalis1998

@scila môže to byť chrípka.. a to kľudne môže byt aj 14 dni. Keď som mala Covid tak ja som už bola na 5.ty deň vpohode. Ale ja to poznám na sebe že viem že to je iné. Väčšinou mi ako prvý odišiel hlas čo sa mi nikdy nestalo. Alebo mi to začalo upchatým nosom a ten mám pri bežnom nachladnuti až 3 deň. Takze dá sa to spoznať aj podľa týchto prejavov že je to kúsok iné.

@natalis1998 ja som nejako automaticky brala, že pri chrípke bolia kĺby. Preto ma skôr covid napadol, kedže kĺby ma nebolia vôbec. Skôr akoby vnútornosti ma boleli. A také zvláštne vnútorné chvenie 😵‍💫

vanilkovazmrzka
24. jún 2025

O poslednej mutacii kovidu som citala ze ma podobne priznaky. Ono je v zasade asi jedno aky kovid alebo iny kovidoidny virus to je, proste to len treba vylezat a pretrpiet…

duratlicka
12. okt 2025

@scila Mám covid. Začalo to bolesťou lýtok, slabosťou. Na druhý deň bolesť hrdla, trošku zvýšená teplota. Na tretí deň 39C, prestalo bolieť hrdlo, silná nádcha. Ledva prejdem na wc. Dnes už bez horúčky, ale nohy ma akosi nenesú.