Črevná chrípka u 13 ročného
Crevna chrypka alebo neviem co vcera prisiel 13r.syn zo skoly ze ho prehana a ma stolicu zelenu a bolesti brucha neviem z coho a kedze obe deti chodia do tej istej skoly tak aj dcera zostala doma nebudem pocuvat preco som ju poslala ked neviem oco ide takze maju karentenu kazdy vo svojej izbe nebudem ani ja riskovat kedze som tehu neviete co mu mozem dat kedze nemam pristup k slovenskym liekom zijeme v zahranici dakujem
@solange7 a to vadi mne nie ziadala som o radu nie o kontrolu ale dakujem pozriem
@zuzanazuzana26 prepac,ale hrozne to bije do oci,tak sa nerozculuj ked ta niekto upozorni...
Neviem ,kde byvas,cize liek ti tazko poradim.
Ale dobre by boli nejake probiotika alebo cierne uhlie .
Okrem toho treba davat pozor na to, co zjedia.
Cierny nesladeny caj,po lyzickach coca cola,slane tycinky,suchare,suche varene zemiaky,ryza,maces alebo aj tie dlhe kukuricne chrumky su fajn..
Vsetko uplne plane.
Uplne najlepsie je vela spanku,ticho,pokojovy rezim.
A vela tekutin.takych vlaznych.
Rychle uzdravenie zelam!
@osky ja sa nerozculujem mne to nevadi a komu to vadi nech si necita a nekomentuje ja som ziadala o radu az za hodinu tu otvaraju lekarne tak musim nieco poriesit dakujem za rady
pri salmoneloze je zelena stolica
ak je zelena stolica, radsej by som konzultovala s lekarom. Zavolaj a spytaj sa, ci vam nieco predpise alebo vas niekam posle. Ak nariadi len kludovy rezim tak potom len sladko-slany roztok, vela tekutin, na jedlo prve dni len suchy rozok, varenu mrkvu, ryzu, max kuracie maso varene na vode. Z volne predajnych liekov nieco na sposob endiexu (endiaronu, cierneho uhlia, smecty), urcite co najsilnejsie probiotika a klud. Ael zavolaj lekarovi na 100%.
@zuzikak dakujem urcite budem volat nepotrebujem aby trpel a zhorsilo sa alebo dostala cela rodina
@zuzanazuzana26 neviem, kde si, ale typicky liek na hnacku v Britanii je Pepto Bismol. Ale v lekarni ti poradia v kazdom state.
Este ma napadlo aj to, svokrina kolegyna mala crevnu formu covidu, az neskor sa jej to prejavilo zapalom pluc. Ale ona ma aj ine vazne ochorenia, tak mala tazsi priebeh a kamoska zas hovorila, ze ona mala nadchu, muz skoncil na ARE a dieta malo len 2 dni teplotu a zvracalo. Kazdopadne, tie rady ohladom hnacky, liekov, rehydratacie a konzultacie s lekarom su na mieste. Drzim palce 🙏
Zelená stolica,zvracanie,horúčky sú príznakom salmonelózy,čo je infekčná baktéria.Je potrebná kultivácia vzorky stolice,alebo výter z konečníka....
Na rano sme objednnay vsetci na covid test kedze si to skola deti vyziadala kvoli farbe stolice takze deti mam doma cely tyzden dakujem kazdej za radu

@zuzanazuzana26 *chripka, nie chrypka.
https://www.mojalekaren.sk/clanok/crevna-chripka/