Dá sa zbaviť vší prirodzenou cestou?
Dá sa nejak zbaviť vsi prirodnou cestou ? Nie tie drahé prípravky. Ďakujem
Zbavit sa to je na dlhu trat. Akoze skor prevencia ked tak prirodnou cestou Ale ked uz raz su tak by som isla normalne do origos pripravkov.
oholit hlavy, ano.
ked uz to dieta chyti, uz by som neriesila ze ako, ale by som na tom nakala ako sa toho co najskor zbavit. Hlavne teda v celom dome mozes upratovat, lebo kdekolvek v siltovke, postelnom pradle mozu mat vši rodinku
Bože, aké drahé prípravky, šampón za pár eur? Nám vždy najlepšie pomohol obyčajný šampón pre psov na blchy. Zabral na prvý šup a bol pokoj navždy.
Mojim nezabral ziaden sampon,ani rozne tinktury...nic. neter z nich mala tiez len vysusenu hlavu. Takze zamna len vycesavat a vyberat ked sa da. Ja som to robila 2x denne a za 5dni bol pokoj
No mala fľaštička stojí skoro 20e a keď nás je viac je to veru dosť. Dcery to priniesli zo školy a mám to už aj ja.
Keďže treba to umývať aj opakovane nie je to jednorazová vec
len som tak narýchlo pozrela ceny na internete a šampóny sú 6,12,13 eur.
Kúp v zvieracích potrebách, umy a vyčeš. Dcéra má husté vlasy po pás a išlo to super.
absolvovala som to tento rok 3x. neodporucam vo vasom pripade to riesit prirodnou formou pretoze sa toho nezbavis dlho a ono sa to bude vracat opakovane pokial to nevykynozis vsetko naraz. mate to vsade na sedacke na posteliach poduskach obleceni taskach cez rameno ... budete si to posuvat neustale.
paranit sampon proti vsiam aj hnidam. lebo vsi mozes znicit ale dolezite su hnidy.
jedna flaska vas toho zbavi vsetky.
das na 15 minut na hlavu potom umyjes. vyceses so vsivacikom. vycesavala som niekolko dni ale vsi boli mrtve a hnidy tiez ale pre istotu. oprala som komplet vsetko postelne osusky oblecenie deky podusky povysavala matrace sedacky stolicky opierky ... idealne vsetko naraz pretoze aj jedna zabudnuta ti znova nakladie vajicka. vlasy som prezehlila a po 10 dnoch zopakovala podla navodu
takto si to len predlzujes a komplikujes a bude sa vam to vracat donemoty.
Prirodna forme ti nepomoze, kup pripravky v lekarni, ked nemaju na sklade len tie drahe, objednaj z netu. Aj ten isty bude na eshope lacnejsi ako v lekarni, ak objednas vyzdvihnutie v lekarni usetris aj na postovnom.
ja som v lekarni kupila za 14 euro a mala som to na dve pouzitia a ano je to drahe, ale zabralo to hned.
dievcata pomoze ostrihat ak maju dlhe vlasy
Neviem či funguje, ale niekde som čítala, že na vlasy natrieť majonézu, zabalit do sáčku, nechať 2-3 hodinu posobit. Vyliahnute vsi sa podusia a potom poriadne umyť a vyžehliť. Hnidy odpališ a vyčešeš. Ako prevencia cajovnikovy olej.
Zehlicka na vlasy, pramen po prameni, 2 dni
ja som v lekarni kupila za 14 euro a mala som to na dve pouzitia a ano je to drahe, ale zabralo to hned.
@balerina2025 s tým strihaním je blbosť, prežitok.moji chlapci mali vystrihane vlasy a mali viac jak dceray, akurát sa to lepšie vyberalo, ale skrátenie nepomôže
@balerina2025 moj syn ma hadam dvojcentimetrove vlasy, aj tak mal, a pozehnane. Ja som si hnidy z dlhych vlasov vycesala. Synovi ani nebolo za co vsivacik zahrabnut.
Hreben nitty gritty a netreba chemiu, nechala som v lekarni 200+ e a az hreben pomohol, 2 vlasaty dcery a aj ja
Hreben nitty gritty a netreba chemiu, nechala som v lekarni 200+ e a az hreben pomohol, 2 vlasaty dcery a aj ja
@eeffka suhlasim,ta chemia je zbytocna. Cesat,ak sa da vyberat a prat oblecenie,prebehnut gauc a pod
@balerina2025 moj syn ma hadam dvojcentimetrove vlasy, aj tak mal, a pozehnane. Ja som si hnidy z dlhych vlasov vycesala. Synovi ani nebolo za co vsivacik zahrabnut.
@viestta Moja ma redsie vlasy a nemala tolko hnid, zachytili sme to skoro zaujimave ze mama a muz nic nechytili a boli sme pri sebe
Dá oholiť hlavu alebo po jednom vyberať alebo šampón 🤷🙈
No teda neviem s tymi samponmi,sama lekárnička vravela,ze uz nie su vobec spolahlive a nefunguju,aj ospevovany Paranit je uz slaby,jedine co je spolahlive je fyzicke vycesanie pramen po prameni a pranie vsetkych textilii doma co pridu do kontaktu s hlavou,plus caste vysavanie kobercov.
Ja som dostala od lekarnicky info, že na niektore chemicke sampony su uz vsi rezistentne. Poradila mi nejaky na fyzikalnom principe, ze ich to zadusi, vhodne aj pre male deti a tehulky a zabralo na 1x, po nejakom case to bolo treba zopakovat ak by predsalen nejake prezili.
Nam pomohol vsi ven od mulera ostatne neako nie a potom som sa dočítala striekat vodu s octom ale uz neviem akú pomer. Do vlasov preventivne od vtedy sme vsi nemali . Tiez zo školy dcéra doniesla asi 3x do pol roka a potom od kedy som začala striekat tu vodičku tak mame do dnes pokoj ze vraj to odpudzuje . Vlasy jej nikdy od octu nesmrdeli ozaj len 1-2x som striekla rano prwd školou.

Môžeš vycesavat a vyberať... Alebo kúpiť prípravok a mať za chvíľu pokoj.