Dávkovanie Fenistil kvapiek mesačnému bábu
Mamicky prosím vas kolko kvapiek vam predpisali lekárky, ked ste mali mesiac... My mame akné take dost výrazne a zapálené a plus seborelu, tak nam dnes kozna predpísala každý večer, kým nezmizne seborela a akné po 4 kvapky, ale mi to príde vela, ci ? Len raz denne.
Koľko kg toľko kvapiek ... Napr keď ma 4kg tak 4kvapky ... Naša malá tiež mala fenistilove kvapky a teda aj podnes deň ich dávame lebo mala ma ekzém a alergiu na slniečko ...tak mi hovorila lekárka a aj 3x denne
A prečo chodíš k tej doktorke, keď jej neveris?
@kristina1001 a raz denne ste mali?
@s_a kozna nie detská lekárka... Kozne nie sú pediatricky... Tak preto sa pýtam... Lebo mi príde vela naraz 4kg bábätku 4 kvapky fenistilu dat
Áno raz denne kázala mi pred spánkom aby sa dobre vyspala a hneď lepšie spala len sa nelakni mala zostala po kvapkách taká trošku ocapena keď to mám tak povedať na to má hneď doktorka upozornila že bude taká ospala
@kristina1001 ale len po tých kvapkách hej, ze ako si jej dala a tak ti spinkala dlhšie, hej... Ze budem ju musieť zobudiť potom na nočné kŕmenie?
No si nemyslím že budeš musieť budiť len bude lepšie spať nebude sa budiť na svrbenie a tak ale ja by som ju nebudila na kŕmenie veď bábo samé vie kedy je hladné a aby si na to nezviklo že už sa budí len s princípu a nič nespapa ja som mala to isté len sa potrebovala prisat ale uz sme to odnaucili a miesto 5 krát za noc vstávanie je už iba raz ale samozrejme je to na tebe
@kristina1001 no ďakujem tak moja sa budi dosť casto, a furt chce cicku... Pocica, pocica a spí... Ale ma hrozne tie vyrazky, po celej hlavičke aj zapálené, aj Suche plus seborelu vo vlasoch aj v obočí... Tak snáď pomôžu... A toto, ze mame ledvaa 4 kg a... Akoze cez 4000 g... Ale tak aj tak sa bojim, co to bude s nou po tých 5 kvapkách... Lebo doteraz nespala dlhšie ako 3.5h cez noc... Inac spi nám po 1.5 h alebo 2 max cez den, lebo horúco a napije sa kus a zaspí... A cez noc od 8 do 8 asi tiež minimálne 5x je hore aj viac...
@veronika4495 ďakujem.... My mame len raz denne 4 kvapky pred spaním
Skús ísť na to jak ja že keď sa zobudí skús jej nedať prsník len ju pocicikat a uspať a uvidíš nám to dosť pomohlo lebo to vstávanie no horor cca týždeň nám to trvalo ale zase máš malé bábo ktoré by malo papať tak po 3 hodinách Max 4 ale pokiaľ sa samo nebudi nebudila by som ho

Moja malá mala v 2 mesiacoch ekzem na tváričke a dosť ju to svrbelo a kázala nám doktorka 5 kvapiek tak si myslím že 4 v prvom je ok