icon

Dávkovanie Fenistil kvapiek mesačnému bábu

8. júl 2021

Mamicky prosím vas kolko kvapiek vam predpisali lekárky, ked ste mali mesiac... My mame akné take dost výrazne a zapálené a plus seborelu, tak nam dnes kozna predpísala každý večer, kým nezmizne seborela a akné po 4 kvapky, ale mi to príde vela, ci ? Len raz denne.

kristina1001
8. júl 2021

Moja malá mala v 2 mesiacoch ekzem na tváričke a dosť ju to svrbelo a kázala nám doktorka 5 kvapiek tak si myslím že 4 v prvom je ok

katarina9593
8. júl 2021

Koľko kg toľko kvapiek ... Napr keď ma 4kg tak 4kvapky ... Naša malá tiež mala fenistilove kvapky a teda aj podnes deň ich dávame lebo mala ma ekzém a alergiu na slniečko ...tak mi hovorila lekárka a aj 3x denne

s_a
8. júl 2021

A prečo chodíš k tej doktorke, keď jej neveris?

autor
8. júl 2021

@kristina1001 a raz denne ste mali?

autor
8. júl 2021

@s_a kozna nie detská lekárka... Kozne nie sú pediatricky... Tak preto sa pýtam... Lebo mi príde vela naraz 4kg bábätku 4 kvapky fenistilu dat

kristina1001
8. júl 2021

Áno raz denne kázala mi pred spánkom aby sa dobre vyspala a hneď lepšie spala len sa nelakni mala zostala po kvapkách taká trošku ocapena keď to mám tak povedať na to má hneď doktorka upozornila že bude taká ospala

autor
8. júl 2021

@kristina1001 ale len po tých kvapkách hej, ze ako si jej dala a tak ti spinkala dlhšie, hej... Ze budem ju musieť zobudiť potom na nočné kŕmenie?

kristina1001
8. júl 2021

No si nemyslím že budeš musieť budiť len bude lepšie spať nebude sa budiť na svrbenie a tak ale ja by som ju nebudila na kŕmenie veď bábo samé vie kedy je hladné a aby si na to nezviklo že už sa budí len s princípu a nič nespapa ja som mala to isté len sa potrebovala prisat ale uz sme to odnaucili a miesto 5 krát za noc vstávanie je už iba raz ale samozrejme je to na tebe

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
autor
8. júl 2021

@kristina1001 no ďakujem tak moja sa budi dosť casto, a furt chce cicku... Pocica, pocica a spí... Ale ma hrozne tie vyrazky, po celej hlavičke aj zapálené, aj Suche plus seborelu vo vlasoch aj v obočí... Tak snáď pomôžu... A toto, ze mame ledvaa 4 kg a... Akoze cez 4000 g... Ale tak aj tak sa bojim, co to bude s nou po tých 5 kvapkách... Lebo doteraz nespala dlhšie ako 3.5h cez noc... Inac spi nám po 1.5 h alebo 2 max cez den, lebo horúco a napije sa kus a zaspí... A cez noc od 8 do 8 asi tiež minimálne 5x je hore aj viac...

autor
8. júl 2021

@veronika4495 ďakujem.... My mame len raz denne 4 kvapky pred spaním

kristina1001
8. júl 2021

Skús ísť na to jak ja že keď sa zobudí skús jej nedať prsník len ju pocicikat a uspať a uvidíš nám to dosť pomohlo lebo to vstávanie no horor cca týždeň nám to trvalo ale zase máš malé bábo ktoré by malo papať tak po 3 hodinách Max 4 ale pokiaľ sa samo nebudi nebudila by som ho