Dcérka má veľký počet uzlín
Malu vaše detičky uzliny moja ich ma vela aj v podpazuši ma 6 poradte mi prosim strašne sa bojim
@ive56 syn ma tiez uzlinky, uz asi od dvoch-troch rokov (teraz ma9), boli sme s tym u doktorov, poriadne ho povysetrovali, potom aj cca v piatich rokoch sme si vysetrenia zopakovali, lebo som sa na to nemohla pozerat:( nic sa nezistilo, len nam vybrali mandle, uzlinky ostali a pravidelne pri nejakej inf.sa zvacsia na viac ako 1cm (co je fyziologicka hranica).
Treba vysetrit, ak sa aj nic nenajde, tak aspon pre ten pocit, ze ste nic nezanedbali.
Dolezita je velkost, bolestivost, pohyblivost oproti spodine, ohranicenost, rychlost vzniku.. to vsetko posudi lekar. V podpazusi mozu byt uzlinky aj po uskrabnuti zvieratom (zajac, macka a pod.) a tam pomozu ATB.
Veľa síl a trpezlivosti!
@katkamonis dakujem moja ich ma od juna všade smr už boli u všeliakych lekaroch uzliny jej nezmizli a piatok som jej našla dalšiu v podpazuši ktora ju kubili sme si decembri psika ktori ju skriabe aj hrizie môze to mat stoho vaš ich ma ake velke
@ive56 tak okolo 1-2cm, .. robili aj usg tych uzliniek?
@katkamonis ano že su hemogene ostro ohraničene jedna ma 19mm

@ive56 každý má uzliny...ak sú zväčšené, smer lekár....môže to byť skrytý zápal kdekoľvek v tele, zoberie krv a podľa potreby nasadí ATB alebo pošle po vyšetreniach