icon

Dcérka spadla na hlavu: Čo robiť?

12. jan 2025

Ahojte , je to moje prvé dieťa , skúsenosti v tomto nemám. Avšak prvý krát mi veľmi spadla na hlavu , ma 1,5roka , mala buvat v postieľke , postieľku ma spravené tak aby do nej mohla bolesť a vyliezť to znamená že matrac ma na zemi a akoby spravený otvor , avšak chcela preliezť cez zábradlie a spadla priamo na hlavičku na cele ma modrinu a pár škrabancov , čo v tomto prípade robiť ? Dala som jej studený obklad , revala veľmi , ale som ju už upokojila už sa aj usmieva , mám ju sledovať len či treba zájsť na pohotovosť ? Čo sledovať ? Sama som v strese. Ďakujem za rady a slušne odpovede .

pribinak
12. jan 2025

Sledovať. Pokial nezvracia, nie je malatna a normálne reaguje, sleduje okolie tak stačí sledovať

autor
12. jan 2025

@pribinak ako dlho sa prosím musí toto sledovať ?
Zatiaľ reagovala ma všetko , akurát som ju uložila búvať

pribinak
12. jan 2025

Deň - dva

katie253
12. jan 2025

Po takomto páde by nemala ísť spať, tuším aj dve hodiny. Samozrejne treba sledovať dlhšie, nie len dve hodiny, ale ťažko odsleduješ, ked si ju dala spať. Ja by som išla na pohotovosť. Syn mi spadol tiez z gauča a ostali sme na pozorovaní

soraya25
12. jan 2025

No ak išla spat zobudila by som ju či sa nechá lahko prebrať

zuzkaa1991
12. jan 2025

Nam sa párkrát stalo tiez prve.dieta vzdy tesne pred nočným spankom spadla 🤦‍♀️ a to mame vsade dlazbu v dome... vzdy stres ale vzdy min hodinu a pol az dve sledovala a nechala hore hrali sme sa aby nezaspala

danyelia
12. jan 2025

Stačí pozorovať, ako bolo spomenuté vyššie, my sme mali nedávno autonehodu, nejaký blázon do nás vrazil a ušiel, 3-ročná dcéra pripútaná v autosedačke si aj napriek tomu buchla hlávku o sedadlo (nestihla som reagovať, boli to sekundy, ale tú ranu bolo počuť poriadne...) Šla som pre istotu na pohotovosť, tam sa zabávala so sestričkami, robili röntgen, základné vyšetrenie, vvšetko bolo v poriadku - poradili Nurofen proti bolesti hlavy, spánok na vyvýšenom vankúši, dostatok tekutín a sledovať ju...

autor
12. jan 2025

Ďakujem žienky , sledujem ju no akurát mi nesedí to ak sa k nej neprehovorím tak je taká kúsok mimo ale keď sa prihovoril usmeje sa , rozpráva
Takže asi ideme na pohotovosť

katie253
12. jan 2025

Zober si sj nejaké základné veci, pyžamo, papučky, ak by vás tam nechali.

zuzana9393
13. jan 2025

Ako ste dopadli?

katie253
13. jan 2025

@zuzana9393 tiez som zvedavá