icon

Dcérke nevie klesnúť teplota

monuliak9
6. júl 2022

Ahojte baby prosím o radu už druhý deň sme v nemocnici s malou ma teploty mysleli sme že z urazu pusinky no nejdú zraziť a ak áno vrátia sa , momentálne už nechce ani prsník , začína ju napinat na grckanie, vraj nejaký vírus jej koluje v tele , opucha jej tvárička plače mi neustále. Máte niektorá skúsenost že by napríklad boli prvé dni iba teploty a tak nejaký črevný bacil hnusný ? Alebo je jej ťažko z antibiotik? Ja už asi ani nehľadám radu len útechu 🥴😢 chcem jej pomôcť no som bezbranná

tykat
6. júl 2022

@monuliak9 opuch videli dr.? Nema nejaku alergiu? Nepostipalo ju nieco? Dycha v pohode? S tym opuchom otravuj lekarov, nenechaj sa odbit.

zuzanna33
6. júl 2022

@monuliak9 Nemá vyrážky?

aliaray1
6. júl 2022

@monuliak9 ahoj, neboj dobre to bude. Pytaj sa, ake rozbory jej robili a stale ich bombarduj s tou teplotou a ze odmieta jest a co s tym, a ze ci ju chcu nechat vyhladovat do stavu hypoglykemie a/alebo (hladovej) zltacky. Ziadaj dalsie testy na pritomnost tych bacilov. Vela sa pytaj, hlavu hore, s rozumom a pragmaticky. Bud mila a chovaj sa tak ako by si chcela aby sa chovala tvoja mamka keby si bola v nemocke.

Ak sa smiem spytat aky ma vek a vysku teploty? Brusko ju neboli? Nie je zlta, spava, apaticka a pod.?

Drzim palce 🙏♥️😊🌷

zuzanna33
6. júl 2022

@monuliak9 prvý syn 6r zápal nevie sa nič týždeň v nemocnici na infúzií začalo to teplotami verdikt zápal, druhý syn 7mesiacov opuch v hrdle horúčky zápal antibiotiká sirup takže nie ste jediný 🙏🍀

matildam
6. júl 2022

@monuliak9 aj moja mala teploty okolo 39 - 4 dni. Nechutilo jej nic jest, cele to preslo do kasla, zapalenych hnisajucich oci... Boli sme aj na urgente, naozaj vela virusov teraz riesia, aj crevnych. Len vydrzat, detom nechuti jest celkovo ked chytia virus, nieto este, ak ide o crevny virus. Udrzte si hlavne tvorbu mlieka, ked to cele prejde, bude sa potrebovat najest.

monuliak9
autor
6. júl 2022

Dva rocky bude mat. Zle jej bolo zrejmé z hrdielka lebo hneď ako som si vypýtala cipok na bolesť a teplotu , do hodinky veselá, dokonca ukradla lentilky z kufra a zjedla. Ale zaráža má prístup, nechcem sa opäť sťažovať ale aby som ja chodila prosiť nech jej pozrú do hrdla to je smutné , na štvrtýkrát prišli. Masaker. Každopádne dúfam že to skoro prejde lebo je strašné nevedieť čo sa deje v Tom malom ubolenom telíčku😣😣😣

monuliak9
autor
6. júl 2022

@aliaray1 žltá nie je , spáva vzhľadom k teplotkam celkom áno ale nič extra a najvyššiu mala 39,7.. pod 38 sme zbili až dnes 🥴 bruško neviem nechytá sa zaň , ešte sa tak nevie presne posťažovať zatiaľ . Ďakujem krásne za odpoveď ♥️🙏

monuliak9
autor
6. júl 2022

@zuzanna33 nie nie úplne čistá kožička

aliaray1
6. júl 2022

@monuliak9 to bolo dost vysoke. Ak jej znova zacne stuoat nad 38 asap ich buntos a inak sa srazuj na vysoku teplotu a co s tym.
Nenapisala si vek, ale ak je este babatko, tie vtedy vydavaju zvuky ako "Eh" alebo "E"

slovenka753
6. júl 2022

Dva dni teploty nie sú dlho. Zrázať sa majú až nad 38, dovtedy sa v nemajú zrazat lebo to pomáha telu naštartovať obranyschopnosť. Asi čakajú ci záberu antibiotika, to tiež môže trvať dva tri dni a mozno budú musieť vyskúšať rôzne kombinácie. Takže komunikuj s lekármi. Ráno je vizitka, pýtaj sa ci je niečo nove pripadne aby bude ďalší postup.

monuliak9
autor
7. júl 2022

Herpeticka angina prosím pekne. 😞

p.j.jacky
7. júl 2022

@monuliak9 tu má aj moja mala plus močové cesty . Musí veľa piť . Keď kojis ponukaj prsník stále . Aké má atb? Aké má vysoké crp ?