Deti a tiky: Ktoré magnézium pomáha?
6 ročným začal mat tiky,najprv sme mysleli ze ocka ale tie su ok.Davala som aj Sedalia sirup,niektorých moc mane kúpiť mag eziym pre deti poraďte ake je ich plno.Ake Vam na to pomohlo?
@anonym_autor ja davam mineralnu vodu a rybí tuk a tiky zmiznú, po čase prídu iné a ten istý postup
@anonym_autor https://www.benulekaren.sk/gs-magnesium-citrat-...
@anonym_85c5b3 tento dávate a pomohol?
mne neurolog na tiky u syna odporucal thiamin ten nam pomohol len ked tiky ustupia tak vyradujeme lebo ked to bral dlhodobo mal problemy so spankom.
@anonym_10fa95 thiamin je asi na predpis?
@anonym_10fa95 thiamin je asi na predpis?
@anonym_autor thiamin je volne dostupny je to vitamin skupiny B
@anonym_85c5b3 tento dávate a pomohol?
@anonym_autor áno pomáha, dieťa športuje preto dopĺňame každý deň + spomínaný rybí olej. Obmedzte spracované potraviny, cukor a hlavne stres. Miesto cukru pridajte ovocie a fermentované potraviny - podporujú trávenie a vstrebávanie vitamínov do tela.
Nám okrem magnézia a B-vitaminov významne pomohlo aj užívanie D-čka, vypozorovala som totiž, že tiky sa synovi prejavovali výrazne v zimnom období, cez leto takmer nič ... a v zime je v organizme nedostatok D vitamínu, tak sme ho pridali do užívania a bolo to poznať...

mne neurolog na tiky u syna odporucal thiamin ten nam pomohol len ked tiky ustupia tak vyradujeme lebo ked to bral dlhodobo mal problemy so spankom.