icon

Detská liečebňa Nitra alebo Kremnica

tatianockamala
30. jún 2021

Dobrý deň ,máte alebo ste mali niektora mamička dieťa /chalana 11r /v detskej Psychiatrickej liečebni alebo nemocnici Nitra alebo Kremnica ?Syn má nástupit len ešte nevieme kde ho pošlú .Pokiaľ máte skúsenosť s personalom ,alebo celkovo ako to funguje budem rada keď prispejete .Ďakujem ❤️

adela35
5. aug 2021

@tatianockamala dobrý deň prosím vás boli ste v Kremnici

jankara5
30. sep 2022

@tatianockamala dobry den mne tam ma ist dcera v utorok do Nitry , tiez som z toho hotova ma 12rokov tak boli ste nakoniec v NR alebo nie ? ze ako ste boli spokojna ? dakujem

levicat
7. dec 2022

@jankara5 prosím dostali ste nejaké info dcéru mi tam majú hospitalizovať.

jankara5
8. dec 2022

@levicat dobry deň , ja som mala dceru v tej nitre na 2 tyzdne , tiez som sa velmi bala ako to tam bude a aako to zvladne , no prve dni boli tazke asi pre vsetkych ale velmi zlate sestricky vecer sme tam volali aj mimo rozpisu kedy sa moze volat a povedali ze ako sa ma no prve dni plakala ale potom si uz zvykla , akurat tam s nou boli deti co sa rezali alebo chceli si siahnut na zivot a skoro vsetky lesby 🙂 tak som bola z toho hotova aby neopakovala kedze moja mala problemy s tym ze sa bala vracania a nechcela nikam chodit , maju tam aj skolu a tiez vyborna pani ucitelka mojej dcere sa pacila , no teraz fungujeme asi mesiac a pol doma aj ked zaciatky mala tiez v skole tazsie ale dobre jej tam pomohli si myslim , pretoze aj teraz ked na to spomína tak hovori ze sa tam uz nikdy nechce vratit .. neviem co by vas zaujimalo

levicat
8. dec 2022

@jankara5 asi všetko ste povedala
Akurát že sa vybavila Kremnica. Moja mala ísť najprv do Nitry ale ide do kremnice. A čítam hrozné recenzie. Rozmýšľam či cez víkend radšej neobvolam Martin ešte 🙈

jankara5
8. dec 2022

@levicat aj my sme hľadali ale to je hrozné ako je takýchto klinik malo a žiadne sukromne neexistujú … nám do Martina povedali že ju nevezmú lebo tam nepatríme ako okres a všade sa dlho čaká tak som nakoniec nechala Nitru kedze ja som to potrebovala čo najskôr… Ale na Kremnicu som aj ja necitala veru nič pekne

levicat
9. dec 2022

@jankara5 Ja som zistila že na Tom oddelení robí exou brat síce sme sa nevideli 12 rokov ale viem že dá na ňu pozor. Tak som rada

melisa_000
12. nov 2024

@jankara5 Dobrý deň, mohla by som sa spýtať ako to tam fungovalo? Pravdepodobne do NR pôjde dcérka.