icon

Detské afty

peta339
12. júl 2013

Ahojte...mate niektora skusenost s aftami v ustach co na to maha?

peta339
autor
12. júl 2013

pomaha

junovka
12. júl 2013

@peta339 borax glycerin si pytaj v lekarni.Je to na homeopat.baze.

awika
12. júl 2013

@peta339 My sme mali afty pred 2 týždňami a dr. nám doporučila sprej "Sorex" - voľnopredajný. Celkom dobre nám pomohol🙂

sissy27
12. júl 2013

@peta339 úplne obyčajný b-komplex... afty vznikajú pri oslabenej imunite a nedostatku vitamínov...

slavka034
13. júl 2013

úplne stačí pusinku vytierať popučeným Celaskonom..mne to odporučila lekárnička a behom 2 vytretí afty zmizli

peta339
autor
13. júl 2013

Nam doktorka odoporucila aby som jej ustocka vytierala Herbadentom ale vobec nezabera

dada97
13. júl 2013

ahoj na afty je skvely sprej z aloe vera emergenci, mam s tym skvele skusennosti, aj ludia, co ho pouzivali, dokonca aj zubari su s nim spokojni, mozem na mail poslat o co sa jedna

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
slovnicek23
13. júl 2013

@dada Prosím ťa, nevieš mi poradiť, kde by som kúpila ten sprej z aloe vera?

darfar
14. júl 2013

ahojte, my práve prekonávame aftóznu stomatitídu, je to veľmi bolestivá a hnusná pliaga, vytieram mu ústa gélom Mundisal, berieme B-komplex a Céčko, cmúľa zubnú pastu...je to už lepšie, aspoň bez teplôt. Ale nespali sme štyri noci. Všetkým mamičkám, ktoré s týmto tiež práve bojujú prajem veľa sily a rýchle uzdravenie ich ratolestí. 😉

peta339
autor
14. júl 2013

Mala ma 2 roky a teraz to ma prvy krat a zatial som nezistila ze by mala na nieco algeriu.Nam Dr povedala ze to ma s prchladnutia.
@matkamirko