Detský liečebný pobyt Smokovec
Lekárka nám vypisuje žiadosť na 10 dní liečby v kúpeľoch. Pýtala sa kto pôjde s deťmi tam, som rozmýšľala, že aj pôjdem, lebo deti majú 5 a 7 rokov, no lekárka, že vraj na OČR to nemôže byť, keď sú tam, že iba dovolenka. Môžu byť deti takéto malé tam byť aj samé? Ďakujem.
@uzanka16 ktorá poistovna dava na 10 dni?dovera 21 dni,vszp 28 dni ,union tiez tak nejako.my sme mali deti prvy krat same ked mali 7,9 a 11 rokov a boli max.spokojne v Lucivnej.odvtedy chodili kazdy rok,dokopy asi 8 krat každé leto.cely rok sa tesili ako uz znova pojdu.minuly rok boli prvy krat v Smokovci,tiez spokojne a uz mame schvaleny pobyt aj na tento rok do Smokovca.najmladsiu s nimi planujem 7 rocnu tiez uz vypustit,ale teda sestry su uz starsie a daju pozor,bude spolu na izbe aspon s jednou z nich.
@zuzinabila no moja lekárka, že vypisuje na 10 dní pobyt, ja netuším ako to chodí, teraz ste ma zaskočili s tými dňami
@uzanka16 moze byt ze idete na diagnostiku?mozno nie kupelna liecba..ale to len hadam
Bola som s deťmi v kúpeľoch v Lucivnej 3x. Mamicky mali normálne vybavené OCR. Ja som to raz vykryla nadcasmi a kopou starej dovolenky. 2x keď sme boli, tak som bola na rodičovskej s mladšou dcérou. Toto skôr vyzerá ako nejaký diagnostický pobyt, tak neviem.
@veronicka1901 musím sa lekárky opýtať, lebo sa v Tom nevyznám absolútne a extra mi nič o Tom nevravím, ona navrhla a že vypisuje papiere z tak čakám už týždeň kedy ich vypíše, a ešte som zvedavá koľko sa za doprovod bude platit
@uzanka16 akoze pobyt ti vybavuje tvoja dr? Lebo najskôr teda musíš ísť za Dr na konzultáciu a az následne ON dava žiadosť poisťovni na liečenie.... Minimalne je 14 dní.
@veronikahuli no naša lekárka vyplňuje tie papiere a keď ich bude mať urobené, tak zanasat na poisťovňu atď
@nana123 su tam aj procedury alebo cisto diagnostika?
@zuzinabila len diagnostika
@nana123 aha,ok,tak to nie je liecenie🙂
@uzanka16 asi pojdete do Dolneho Smokovca, tam sa robi detom diagnosrika
@uzanka16 Dobry den, neviem či mi niekto odpovie keď je komunikácia staršia ale nikde sa neviem dopátrať prečo nám taktiež schválili pobyt len na 8 dní dokonca, syn ma v máji 6rokov, a sme union, vie mi to prosím niekto vysvetliť?
@tinamartinatinasb dobrý deň, není to zatiaľ prvý pobyt ten čo všetko vyšetrujú? Možno sa niečo zmenilo že z 10 dní na 8. A ak ste si nie istá vy som zavolala na infolinku Union prípadne komunikovala s detskou lekárkou.
Prosím vás neviete mi povedať ako to je už je daný termín nástupu a dieťa vy ochorelo pred tym ? Platí sa niečo za zrušenie pobytu ?
@zuzinabila no moja lekárka, že vypisuje na 10 dní pobyt, ja netuším ako to chodí, teraz ste ma zaskočili s tými dňami
@uzanka16 dobry den, prosim vas,mali ste pocas liecenia ocr? dakujem

@uzanka16 jaby som nedala deti same. V tomto veku urcite nie.