icon

Devit alebo Jamieson: Ako ovplyvňujú trávenie?

janka_haly
4. mar 2024

Ahojte, akú máte skúsenosť s Devit? Prešli sme z Jamienson na Devit skrz ten dávkovač, Sle mám pocit, že maly sa strašne trapi pri kakani, gak či z toho, alebo hladat inde 🙂

anavixy
4. mar 2024

Treba vyskusat zasa zamenit spat na Jamieson a uvidis, samozrejme nemusi to byt z toho, ale tak to najlahsie zistis.

xxemma
4. mar 2024

Devit nie je doby. Skus pripadne probiotika

nyphadora
4. mar 2024

@janka_haly dcere davame devit od narodenia ma 4 roky a nikdy jej nic nebolo, skus probiotika, davali sme biogaiu a teraz lacto seven, ale teda probiofix jej vobec nesadli, vtedy mala dost problem so stolicou ale to bola už väčšia.

niqua
4. mar 2024

@xxemma ja som zase pocula ze devit je najlepsi...odkial mate tuto info prosim? Lebo akurat som ho.sla kupovat do lekarne pre dcerku...tak ci mam radsej nieco ine vziat...dakujem

xxemma
4. mar 2024

@niqua od znamwj, je primarka novorodeneckeho u nas v nemocnici a kamaratka robi lekarnicku. Vral deticky maju cadto z neho bolenie bruska. Taktiez cca 2r dozadu stahovzli nejaku sarzu co bola nejaka skodliva. Jamieson ma kvalitne vit.doplnky.

vevapeto
4. mar 2024

@janka_haly s Dvit len tú najlepšiu. Od novorodenca kupujem a už ma 3 roky a stále užíva. Nikdy koliku nemala, prisaham, od príchodu z nemocnice sme spali super a veľa spávala aj cez deň. Ja ho mozem len odporučiť.

janulik2008
4. mar 2024

@xxemma tiež mala brala Jamieson ale treba povedať že každému "pasuje" niečo iné ;)

xxemma
4. mar 2024

@janulik2008 asi tak

niqua
4. mar 2024

@xxemma
@janulik2008 boze baby...teraz neviem ci devit alebo jamieson kupit :D

janulik2008
4. mar 2024

@niqua prepáč 😁😁😁

niqua
4. mar 2024

@janulik2008 skusim Jamieson 😀

lalala94
4. mar 2024

@xxemma nemýliš si Devit s Vigantolom? S tým majú deti problém a časté bolesti brucha + dávnejšie bola stiahnutá nejaká šarža z trhu.

janka_haly
autor
4. mar 2024

@vevapeto nie koliky….