Diagnostika u Mgr. Alžbety Lazíkovej
Ahojte, prosím Vás mám obrovský stres. Mala 2,5 roka nerozpráva 😔. Ideme k pani Mgr. Lazikovej na diagnostiku. Mala je však typický mamin cecok a cudzí ľudia si ju musia získať. Neviem si predstaviť, že my si máme sadnúť a ona sa bude s malou sama hrať a na základe toho stanoví diagnózu. Viete mi prosím podrobne povedať ako to tam prebieha?? Vopred ďakujem za akékoľvek info 🙏
Aj my ideme v juni, s este mensim. Nastastie ked sa kdesi okuka uz sa s nim aj da, zoberte nejake tie namky pre dieta ktorymi hy ho uplatila a osmelili sa. Ona je zvyknuta urcite si poradi nebojte ;) a diagnozu da na zaklade pozorovania hry dietata, jeho reakcii, dotazniku ktory u nej vyplnite a ona ho ohodnoti, urcite vam spominala aj videa aby ste priniesla ako sa dietatko sprava doma, aj s inymi detmi atd.
Ahoj, bola som u nej so synom minulý rok. Tak ako pisu baby vyssie, nic da neobavaj, ona si najde k dietatu cestu, je velmi mila, priatelska, sleduje dieta pri hre (strieda rozne hry, napr. aj fukala bublinky z bublifuku) - jeho reakcie, ako sa zapaja, pri hre navodí nejaku situaciu a sleduje, ako ju dieta "vyriesi"... ale samozrejme sa porozprava aj s Tebou, vyplnis dotaznik
Neboj sa, ona si ju získa, vie ako na to a nevzdáva sa aj keď to občas nejde. Chodili sme k nej dlhšie a môžem povedať, že syn bol hrozný v tomto, tvrdohlavý a nie a nie a nechcem a nebudem a nakoniec aj tak si vzdy sadol za ten stôl alebo na koberec a pracoval.
@anonym_autor Dobrý deň, chcela som sa opýtať ako ste bola spokojná s p. Lazikovou. Začala vaša dcéra rozprávať? Ja mám 4,5 ročného syna, ktorý stále nerozpráva. Ďakujem.

Ahoj vobec sa neboj, ma tam hracky, isto ju nieco zaujme, pani Lazikova diagnostikuje formou hry, takze dieta sa hra, ona sa zapaja do hry s dietatom zatial co rodic vypisuje dotazniky. Hlavne tam ist s kludom lebo dieta citi nepohodu rodica, ja vzdy synovi opakujem ked niekam takto ideme, ze sa ideme pohrat. Ze uvidi nove hracky. A po kazde to zaberie.