Dieťa sa nechce dať vyšetriť lekárovi
Ludia, dcera ma 3r 1mesiac, boli sme na kardiologii, kde chodime 1x do roka na komplexne vysetrenie, vzdy to zvladla normalne, bez nejakej histerie, ale teraz som ju nemohla dostat z cakarne do ambulancie, chytila sa v cakarni zabradlia, a nie ju odtial dostat, potom som ju nejak dostala do ambulancie na rukach, pri tom doslova vrestala, bola s spotena ako mys 😝 od strachu, chvelo ju, dajako som jej vyzliekla mikinu, ale tricko si nedala vobec vyzliect, mala mokry chrbat od potu, museli sme ist z ordinacie na WC a opat ju dostat do ambulancie 😝 a " len maminka moja, prosim ta nechodme tam k doktorovi " toto stale omielalo, bolo mi z nej do placu, a pri tom je lekar velmi mily jeden z mala,asi pred pol rokom tento lekar zmenil miesto ambulancie, uplne inde a tuto sme boli 1 krat
Pri tom sme do 1,5roka behali po vseliakych vysetreniach -k obvodnej na velku kontolu do ambulancie pre deti predcasne narodenych,neurologie, s oblickami, na cvicenie na vojtovu metodu sme chodili az 9 mesiacov 😝 😝 to tiez nemala rada, ale nikdy tam , tak neplakala ako teraz na kardiologii, narodila sa mala 1680g a 36tyz, a po tom 1,5r. sme prestali chodit po lekaroch ulavilo sa hlavne mne 😀 a mali sme pokoj, a malej sa to tiez pacilo 😀 tak teraz doma sa skusame hrat na doktoroch , aby som ju pripravila na dalsie vysetrenie na kardilogii, nakolko nas teraz odmietli vysetrit, a najlepsie je, ze jej este pri cestovani vracia, tak by som jej mala davat kinedryl, teraz ani to nechce, tak trpnem pri kazdom cestovani ci nebude vraciat , mate aj vy nieco take doma?co robite?
Neda sa najst video takeho vysetrenia kdesi na nete? Zeby presne videla co budu robit?
@evickam1 pred mesiacom aj čosi bol môj krpec na odber krvi... a to som sa teda bála scény, predsa si poznám diváka... povedala som mu, čo sa bude robiť, prečo mu berú krvičku, a kam krvička pôjde (fascinovala ho centrifuga 😀 ) , sľúbila som mu, že ak nebude plakať, môže si kúpiť veľké autíčko , a teda si ho aj sám vyberie... a na moje čudovanie, len si vzdychol a držal 😉 veľké autíčko nemali, tak to prešpekuloval a kúpil si tri stredne veľké... a všetci spokojný 😉
Ja mam s malou podobny problem..chvala Bohu k dr moc nechodime, je na stastie zdrava, ale ked ideme, tak to stoji za to....a nepomaha ziadna motivacia...place aj ked idem k dr len ja so sebou a nemam ju kde nechat...jej totiz staci ze len vidi nejaku sestricku v bielom a uz place..... ked jej robia vytery u dr tak len nasilu...ja osobne jej nic nevycitam atd lebo ja sama mam ukazkovy syndrom bieleho plasta, takze ju chapem.... 🙂

@evickam1 vysvetliť kam sa ide a čo sa tam bude diať.. a motivovať hračkou, sladkosťou.. u nás to funguje 😉