icon

Dieťa zjedlo papierik

21. dec 2022

Prosím povedzte mi ze sa nič nestane. 7 mesačne sa rado hra s papierom keď máme noviny v rukách hneď ide po nich, a krci ich trhá a tak proste ...no a chvíľu som ho nechala s novinami kým som dobehla na WC a keď som sa vrátila zuzlalo noviny a kúsok asi 1x1 cm tam chýbalo....je mi hrozne ze som ho nechala s novinami samého ale naozaj to bola otázka 3 min a len som chcela nech neplače kým budem preč a vedela som ze s novinami sa zahrá...ach....

lucka_ke
21. dec 2022

nič sa mu nestane, neboj, vylúči to do plienky

luliu
21. dec 2022

A čo by sa mu asi tak mohlo stať? Vykaka ich.....

syslik81
21. dec 2022

bude z neho spisovatel ... 🙂 ty si nikdy nezjedla papier?

snehulak77
21. dec 2022

On doslova žral každé slovo 😁
Nič sa nestane, neboj 😊

jana_eyre_2
21. dec 2022

Pamätám si ako som sa vystresovala ked prvý malý syn odkusol z penovej loptičky 🤣 potom som čakala či nájdem zelený kúsok v plienke aj som našla.. neskôr si deti radi pochutnali na nejakej farbičke alebo plastelíne, už ma to nejako nerozhadzalo..

Neboj, jediné čo je problém ak by prehltlo by bol tvrdý ostrý predmet, chémia, baterka, toxické farby.. noviny nie sú ani jedno z toho, papier sa normálne vylúči..

lucka_ke
21. dec 2022

@jana_eyre_2 kamoškina dcéra sa schuti napila dezinfekcie na ruky a ešte že mňam mňam

bociandy
21. dec 2022

Mojej kamosky dcera zjedla celu stranu z casopisu. Ked vystresovana volala doktorke co ma robit, ta jej s kludom anglicana povedala: no davajte jej jest, asi bola hladna😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
21. dec 2022

@jana_eyre_2
@lucka_ke
@bociandy
@elizabet173 dakujem ukludnili ste ma 🙂

zabka79
21. dec 2022

Moj brat jedaval noviny a nikdy to nasi neriesili a brat nemal problem. To olovo zdrave nie je ale taky kusok urcite neublizi

marianarem
21. dec 2022

My sme so sestrou v detstve jedavali papier. Neviem preco, no pamatam si, ze nam otec hovoril, ze z toho sa nenajeme, lebo to nase telo nevie stravit a len to nami prebehne. Aj noviny sme veru jedli a nie raz. Iniciator som bola ja, ozaj neviem, preco som na to mavala chut 🙈

euka210
21. dec 2022

Je to celuloza, nic nebude, vykaka.

domak2
21. dec 2022

Tak ono ta potlač nie je veľmi zdravá, papier až tak nevadí. Môj ma zo všetkých detských kniziek odhryznute rohy, asi nemá rad ostré tvary 😅

mufa1987
26. dec 2022

Moja dcéra ako malá "žila" z papiera...chvíľa nepozornosti a obhlodala pol knižky...teraz má 5 rokov a je múdra ako rádio 🙈🙈🙈ale tiež som stresovala,bola moja prvá 😁😁