icon

Dieťa zjedlo telové mlieko

nikyolbi
4. mar 2025

Ahojte, mám 1 ročnú dcéru a zjedla mi detské telové mlieko, máte nejaké rady ako postupovať?? Som prvorodička tak mám stres či sa jej niečo nestane 🥺

gelifil
4. mar 2025

nic sa nestane

calathea97
4. mar 2025

@nikyolbi Neboj sa, môj minule jedol Sudocrem a nebolo mu absolútne nič 😅. Podľa mňa ak nezjedla polku balenia, tak sa nič nestane 😊

vreckovka2
4. mar 2025

@nikyolbi ak chces mat istotu, tak volaj na toxikologicku linku. Je fajn mat cislo na nich ulozene v telefone.

anavixy
4. mar 2025

Nestresuj, detske telove mlieko predsa nemoze byt toxicke. Absolutne nic sa nestane a nie je potrebne ani nic robit, nikam volat. Predpokladam ze skor olizla, neviem ako a kolko teloveho mlieka sa da zjest, ak si to nevyliala do ust - a aj keby, stale hrozi max to, ze sa povracia.
Do buducna a hlavne v pripade ozajstného nebezpecenstva si uloz do telefonu cislo na NTIC. Aby si potom v panike nemusela este rychlo zhanat a rozmyslat ako sa to vola..
Ale naozaj teraz volat nemusis 🙈

vero13
4. mar 2025

Moja malá keď mala rok tiež zjedla sudokrem, pre istotu som na tu toxikologicku volala ale povedali mi, že ak nevracia nič sa nedeje, môže ju bolieť bruško ale nič závážné