Dieťatko v inkubátore
Dobrý deň, mali ste niektorá z vás dieťatko v inkubatore? Mala by som jednu otázku.
Napíš otázku.
@vulka naše babatko sa narodilo s určitou váhou, schudlo, pribralo a dnes mi povedali, že znova schudol :( úplne som vyľakaná a bojím sa
Áno
Jasne, že schudol. celkom nerozumiem tej otázke. Vaše dieťa stále chudne? Alebo tak hore-dole? A prečo je v inkubátore? Predčasniatko alebo vaše problémy? A ako papá?
@vulka predcasniatko, 32tt. Áno, mal pôvodnú váhu, potom schudol. Znova pribral a znova schudol :(
Na to sa treba spýtať lekárov, my ho neosetrujeme,nepoznáme zdravotný stav
To asi závisí od toho ako papá. Ale ak je v inkubátore, znamená, že je na JIS. Starajú sa o neho. Neboj sa opýtať. Kľudne im povedz, že máš strach, nech Ti to vysvetlia. A koľko má dní, týždňov?
Áno mala.
Ano. Aj ja. Potrebuje sa rozpapkat. A priberat. Az bude mat cca 2kg a vsetko ostatne ok,tak uz pojdete domov. Aspon my sme tak. Avsak pytajte sa doktora na jiske,rano je vizita a chodia za mamkami.
všetko záleží od toho, či je tam aj nejaká diagnóza....aj detičky narodené v termíne automaticky po pôrode schudnú....ale majú maličký žalúdok tak papať musia po troške a často....spýtaj sa lekára prečo druhý krát opätovne schudla....
Povedali nám, že je stabilizovaný, odsavala som mu mliecko ale ochorela som tak mu musia davat um. :(
Ahojky. Ak je v inkubatore, tak nedostáva um ale materské mliečko z laktaria,neboj 😊
Pokiaľ by sa im nepáčilo, že schudol, tak ho nasonduju a opäť priberie. Popýtaj sa, oni ti to vysvetlia. Veľa síl prajem, drzkaj sa
@snehulak77 Dakujem 😘 čiže priberie znova?
Neboj všetko sa na dobre obráti. Bude ako buk neboj. Teraz je toto dobre že vedia zachrániť aj maličké úplne deti. Mojej kamarátke sa narodil chlapček. Mal váhu 1100 g a teraz je to chlapec čo chodí do školy a má 8 rokov a je úplne zdraví. Lekári to občas preženú neboj bude všetko dobré. Pozitívne myslí a bude dobré. Držím z celého ❤🙏
Oni majú spôsob na to ako doňho tu výživu dostať, neboj. Ale musia asi zistiť, prečo schudol. Ak len preto, že nepapa dosť, tak to vyriešia sondou. Ostatné zistia, majú skúsenosti s takýmito babatkami. Hlavne sa nestresuj, teš sa, že je stabilizovaný 😍
@dilino Dakujem ❤️
@snehulak77 Dakujem ❤️
nemáš začo neboj všetko dobre dopadne.

My sme mali syna.