icon

Dlhodobý kašeľ u tínedžera: ktorý sirup pomôže?

9. feb 2025

Baby poraďte mi, dcéra je chorá už tretí týždeň pár dní mala sople potom to prešlo bola ok, po pár dňoch zas sa jej to vrátilo sople a upchatý nos, zas to prešlo. A teraz kašle aj sucho aj mokro vykaslieva hlieny a tie hlieny ju dráždia na vracanie. Čo jej mám kúpiť aký sirup alebo čo už neviem? Doktorke som volala že mám si kúpiť niečo voľnopredajné.
Ale čo. Má 15 rokov

zuzkaa1991
9. feb 2025

Ziadat crp alebo hlavne vytieri z hrdla z nosa 🤦‍♀️
Ja som tiez v decembri bola "trosku " chora ze malinko ma bolelo hrdlo nic vazne.len kus slaba ale chodila som do práce aj o dieťa som sa v pohode starala len som sa napila studenej vody tak ze z toho ma boli ked aj po 2tyzdnoch nepreslo tha som isla len tak k lekárovi ze co mi odporuči ze všetko mozne som vyskúšala a spravíl.vytier a bum nejaky bacil v nose a to som ani upchaty nos nemala...takze.ked to trvá tak dlho neváhala a islaa by som a ked je taka "mila"lekarka isla by som s dcerou aby ju neodbila jasne ze ma vela teraz lekarka kedze zuri silná chrípka ale od toho je aby sa venovala.pacientom

apolka77
9. feb 2025

To je super dr 🙈
Keď mi takto dlho kaslal syn tak sa brali vytery a krv. Zistili sa chlamýdie a preliecil sa ATB.

nektar_inka
9. feb 2025

žltý teiffed, solmucol, sinupret akut

patka06
9. feb 2025

Najlepšiu skúsenosť mám s kvapkami Bromhexin + veľa tekutín, ideálne vlažný čaj
Nedávala by som nič, čo kašeľ utlmuje

nektar_inka
9. feb 2025

A určite by som robila preplach nosa a kloktala slanu vodu

anna777115
9. feb 2025

Skoro všetky sirupy mukolitika, dráždia na kašeľ a zbytočné len predlžujú dráždenie na kašeľ. Dala, vy som spraviť vyšetrenie na mykoplazmy. Teraz, je toho strašne veľa a lekári to škatuľkuju, ako chrípku.