icon

Dlhšia menštruácia u dievčat

15. jún 2025

Ahojte, prosim viete mi poradiť? Dcéra dostala menštruáciu v 13,5 roku prvý krát. Trvá už ale 8 deň a stále jej nekončí. Nie je to úplne silne krvácanie ale ani spinenie. Google a AL som použila a viem, že by to malo byt ok. Len zajtra odchádza do školy v prírode, tak mám trochu obavy. Keď tak zavolám v pondelok pediatricke, len má zaujímajú aj vaše skúsenosti. Ďakujem veľmi pekne za rady.

simsalabim
15. jún 2025

Moja mladsia mavala 9 dnove… niekolko rokov tak. Teraz ma 19 a uz sa to skratilo na 5-6dni.

autor
15. jún 2025
@simsalabim

Moja mladsia mavala 9 dnove… niekolko rokov tak. Teraz ma 19 a uz sa to skratilo na 5-6dni.

@simsalabim ďakujem za odpoved. Má to trosku ukludnilo lebo mi to príde už vcelku dlho. Ja sama mám 4-5 dni, takto dlho som snáď ani raz za život nemala.

januska12323
15. jún 2025

Na začiatku to býva všelijaké. Daj jej vitamín C možno pomôže.

alison11
15. jún 2025

Ahoj aj ako 11ročná som mávala aj 13dc a mama ma brávala ku gyn. na zástavu krvácania lebo mne aj lialo a vždy som mala aj plachtu od krvi.A chodila na každý 2mesiac niekedy ja 3mes. Daj jej citrónovú vodu viac C vitamín a nabaľ jej dostatok vložiek do školy v prírode pre istotu a C vitamín.Učiteľku pre istotu upozorni na menzes ak by sa šli kúpať aby jej nebolo trápne pred žiakmi povedať prečo sa nekúpe.

belaanabela
15. jún 2025

Si gratuluj že v dnešnej dobe dostala 13,5 roku
Moja dcéra dostala keď mala 10r.a 1 mesiac🤦 a doslova sa ešte hrávala s LoL bábikami, , , teraz ma 12r. A bežne má 7-8 dni