icon

Dojčenská kolika

kikiballa
23. aug 2022

Ahojte. Mám trojtýždňovú slečnu, ktorá je plne kojená. Do teraz bola pokojne bábätko, krásne spala, no v posledné dni mám pocit,že ju bolí bruško. Dosť sa pučí a (pardon za reálny opis) občas keď kaká ide z nej akoby pena. Cez deň ju dávam na bruško, cvičím s nožičkami a aj tak to nepomáha. Môže to byť z jedla? Už som vyradila z jedálnička všetko čo sa dalo. Nejem pečivo, už ani ovocie ani zeleninu. Pijem iba čistú vodu. Ráno si dám iba vločky s mliekom a na obed mäsový alebo zeleninový vývar. už naozaj neviem čo mám robiť. Nemôžem byť predsa stále hladna. Je možné,že by ju bolelo bruško aj kebyže už iba čistú vodu pijem?. Dávam jej aj probiotiká. Prosím poraďte čo mám robiť.

hilda08
23. aug 2022

@kikiballa moj názor je vyradiť mlieko ale jest zeleninu ovocie, a sab simplex je práve na odstránenie tej peny sa mi zda…vela zien ked kojí neje skoro nic len vlocky a vodu - obdivujem, umrela by som, ja som stale hladna

kikiballa
autor
23. aug 2022

@hilda08 veď aj ja. Úplne som vyhladovaná už. Skusim už len to mlieko vysadiť a uvidíme čo bude. Dúfam,že z ovocia a zeleniny jej nič nebude. Do pôrodu som bez ovocia a zeleniny nevedela predstaviť den. Pečivo nejem vôbec,takže mi nechýba

hilda08
23. aug 2022

@kikiballa mojmu robili zle jedine paradajky aj to len par tyzdnov ked som si ich po čase dala bolo dobre, ale pri prvom som to velmi riesila pri druhom skoro vobec, ziadny rozdiel som nezaznamenala 😀 jedine co som bola kludnejsia pri druhom lebo nie som hladna a najem sa vsetkeho😀

kikiballa
autor
23. aug 2022

@hilda08 a ako sa to prejavovalo? Plakal? Či sa vyhádzal? Už iba to mlieko vysadím a uvidíme čo bude.

hilda08
23. aug 2022

@kikiballa plakal strasne, pucil sa, kopal nohami, dva dni som nejedla paradajky na treti den uz bolo dobre

ivangeline
23. aug 2022

Nie kysnute a mliecne. Davat odgrgnut. Davat probio a skusat rozne kvapky. Niekomu zaberie coliprev..niekomu espumisan...ale dokonale to nebude..odide to casom samo. Spinka aspon dobre? Podrazdene dieta k veceru viac place.

kikiballa
autor
23. aug 2022

@ivangeline dávam ju odgrgnut. Toto mi je záhadou,že ona cez deň krásne spi. Nakoji sa a potom spi v kľude aj tri hodiny. Skúsim tie kvapky a mlieko vysadiť. Uvidíme či to pomoze