Dojčenská kolika
Ahojte. Mám trojtýždňovú slečnu, ktorá je plne kojená. Do teraz bola pokojne bábätko, krásne spala, no v posledné dni mám pocit,že ju bolí bruško. Dosť sa pučí a (pardon za reálny opis) občas keď kaká ide z nej akoby pena. Cez deň ju dávam na bruško, cvičím s nožičkami a aj tak to nepomáha. Môže to byť z jedla? Už som vyradila z jedálnička všetko čo sa dalo. Nejem pečivo, už ani ovocie ani zeleninu. Pijem iba čistú vodu. Ráno si dám iba vločky s mliekom a na obed mäsový alebo zeleninový vývar. už naozaj neviem čo mám robiť. Nemôžem byť predsa stále hladna. Je možné,že by ju bolelo bruško aj kebyže už iba čistú vodu pijem?. Dávam jej aj probiotiká. Prosím poraďte čo mám robiť.
@kikiballa mojmu robili zle jedine paradajky aj to len par tyzdnov ked som si ich po čase dala bolo dobre, ale pri prvom som to velmi riesila pri druhom skoro vobec, ziadny rozdiel som nezaznamenala 😀 jedine co som bola kludnejsia pri druhom lebo nie som hladna a najem sa vsetkeho😀
Nie kysnute a mliecne. Davat odgrgnut. Davat probio a skusat rozne kvapky. Niekomu zaberie coliprev..niekomu espumisan...ale dokonale to nebude..odide to casom samo. Spinka aspon dobre? Podrazdene dieta k veceru viac place.
@ivangeline dávam ju odgrgnut. Toto mi je záhadou,že ona cez deň krásne spi. Nakoji sa a potom spi v kľude aj tri hodiny. Skúsim tie kvapky a mlieko vysadiť. Uvidíme či to pomoze

@kikiballa moj názor je vyradiť mlieko ale jest zeleninu ovocie, a sab simplex je práve na odstránenie tej peny sa mi zda…vela zien ked kojí neje skoro nic len vlocky a vodu - obdivujem, umrela by som, ja som stale hladna